Neler Yeni

Playstation 4 mü RX 6700 mü alayım?

r4NG3r

80+ Silver
ps3 god of war ı da var herhalde, hem onu hem ragnorok u bir de the last of us 1-2 yi ordan oynarım diye düşünüyordum ama onlardan mahrum kalıp 6700 le pc de olan oyunlarda yüksek fps almak var. Valla kafam karıştı
Valla sen bilirsin bende 9.00 jailbreakli ps4 var hepsini bedavaya oynarsin ragnarok vb yuklu dusunursen satarim

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
ps3 god of war ı da var herhalde, hem onu hem ragnorok u bir de the last of us 1-2 yi ordan oynarım diye düşünüyordum ama onlardan mahrum kalıp 6700 le pc de olan oyunlarda yüksek fps almak var. Valla kafam karıştı
Last of us mart sonunda PC'ye geliyor zaten. 2. oyunuda 2024'te gelicek büyük ihtimalle.

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,538
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Tek ekstrası ragnarok ve tlou2. Bunları kutulu alman gerekçek üstüne sonra ucuza al sat yapman gerekçek ps4 içinde. Uğraştırıcı ve o aradaki zamanda malum ne olacağı belli değil bir anda 6700'ün ne olacağı belli.

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,252
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Tek ekstrası ragnarok ve tlou2. Bunları kutulu alman gerekçek üstüne sonra ucuza al sat yapman gerekçek ps4 içinde. Uğraştırıcı ve o aradaki zamanda malum ne olacağı belli değil bir anda 6700'ün ne olacağı belli.
oyunlar önemli değil, arkadaşlardan alırım ama herkes 6700 diyor, o yüzden 6700 alayım en iyisi

Zeth

80+ Bronze
git bi kafeden kirala ps4 ya da ps5 oyna oynayacaklarını geri götür sonra.

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,252
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
git bi kafeden kirala ps4 ya da ps5 oyna oynayacaklarını geri götür sonra.
kiralamak pahalı tutuyor hocam ya, günlük 200 falan diyorlardı. Bir de ben yavaş yavaş oynayan biriyim uzun süre kiralamak sıkıntı olur

Zeth

80+ Bronze

Aderal

80+ Bronze
yattığın yerden kocaman ekranda oynamakla pcden oynamak farklı şeyler hocam. dediğim gibi. ps4 alıp exclusive oyunları bitirip satarsın sonra. pcne istediğin gibi upgrade yaparsın. en mantıklısı bu

Misal ben bir pc oyuncusuyum lakin gow ragnarök çıktığı zaman geçen aylarda, ps4 pro aldım yaklaşık 5500₺ (güzel denk gelmişti) oyunuda arkadaşla ortak kırıştık. 5850₺ gibi bir miktara geldi. 2 hafta sonra oyunu oynayıp bitirip cihazı 6000₺ ye sattım. burası türkiye zarar etme şansın çok düşük

Ata Şen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Ata Şen
Xbox series s ten sonra ps4 almanın saçma olduğunu düşünüyorum illa last of us veya gow oynamak istiyorum derseniz alınabilir fakat ben ps4 mü rx 6700 mü deseniz 6700 derim

Konsolun rahatlığı başka, bilgisayar çok daha zahmetli bir cihaz. Sürücü sorunu olur, ıvırı zıvırı bitmez.
Konsol kafam rahat olsun diyecek adamın işi, PC seven adamda PC'yi ve PC ile uğraşmayı sever zaten.

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,252
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Konsolun rahatlığı başka, bilgisayar çok daha zahmetli bir cihaz. Sürücü sorunu olur, ıvırı zıvırı bitmez.
Konsol kafam rahat olsun diyecek adamın işi, PC seven adamda PC'yi ve PC ile uğraşmayı sever zaten.
pc ve pc ile uğraşmayı seviyorum zaten, ama bilgisayara girişmeden önce de 1 sene ps4 kullanmıştım sonra satıp bilgisayar toplamıştım şu anda idare eder bir pc var zaten imzada yazıyor özellikler, ama konsoldaki oyunlar çekiyor beni
Mesaj otomatik birleştirildi:

Xbox series s ten sonra ps4 almanın saçma olduğunu düşünüyorum illa last of us veya gow oynamak istiyorum derseniz alınabilir fakat ben ps4 mü rx 6700 mü deseniz 6700 derim
xbox boş bence, aşırı önemli bir oyun yok sanırsam ki çoğu oyun pc de var gamepass dir falan. ben de gow ve last of us serisini oynamak istiyorum ama yukarıdaki arkadaşın dediği gibi yapıcam büyük ihtimalle. Önce ps alıp sonra satıp ekran kartı

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,403
İsim
Diyarhan
30 FPS merhabalar

Top Bottom