Neler Yeni

🔥Grand Theft Auto VI'dan İlk Fragman Geldi Oyun İnanılmaz Gözüküyor🔥

seniyazdim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Ali Arslan
Evet bence de öyle olur zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:

neye hahahhaha ?????
hala inanmıyorsan sana gerçek GTA VI fragmanını atim 1 dk sen buna inan
Real GTA VI Trailer !!!!!!!!!!!!!!!!!
hahahaha adam videoya Batman Arkham HİTMAN CGI fragmanlarının videosunu alıp ve bir kaç ülkenin drone ile alınan videolarını harmanlayıp bunun gibilerden 10 milyon izlenmeyi cebe atmış misss
yas 13 14 ?

99723

80+ Silver
Bu arkadaşın videosunu yeni inceledim Uber ve TeaPot olayı gerçek değil sadece bağlantı noktaları adları aynı kişi değil GTA VI sızdıran kişi hala yakalanmadı kim olduğu da bilinmiyor adam ortadan kayıp oldu 16 yaşında olduğu İngiltere de yaşadığı falan onlar da yalan haberlermiş.

Alıntıyı görüntüle
Haritada sızın oynanışta hangi bölgelerde olduğunu işaretlemişler haritası baya büyük olacak GTA VI nın bence

99723

80+ Silver
GTA 6 kadın kahramanı Lucia'nın arkasındaki kimliğin bulunduğuna dair güçlü bir inanç var. Bu Alexandra Cristina. Birkaç ay önce, bir Rockstar Games yapımında "ana karakter" oynadığını gösteren bir özgeçmiş sızdırıldı.

Strelok

80+ Silver
Evet bence de öyle olur zaten.

neye hahahhaha ?????
hala inanmıyorsan sana gerçek GTA VI fragmanını atim 1 dk sen buna inan
Real GTA VI Trailer !!!!!!!!!!!!!!!!!
hahahaha adam videoya Batman Arkham HİTMAN CGI fragmanlarının videosunu alıp ve bir kaç ülkenin drone ile alınan videolarını harmanlayıp bunun gibilerden 10 milyon izlenmeyi cebe atmış misss
yanlışım olabilir bir ara sahte gta6 sızıntısı vardı ve bu video kullanılmıştı

99723

80+ Silver
yanlışım olabilir bir ara sahte gta6 sızıntısı vardı ve bu video kullanılmıştı
Evet doğru hatırlıyorsunuz ben bu videoyu inanmayan arkadaşlara ithafen attım sahte videolara ön safhada inanıyorlar her şeyi grafik zannediyorlar ki oyunun erken geliştirme aşamasındaki grafikleri bile kötü değil asında adamlar 480p videodan ne anladılarsa grafiklere giydirdiler oyun yapımı ile hiç bir bilgisi olmayan cahiller işte dün 4K upscale edilmiş görselleri düştü internete ben beğendim 2020 deki halini bile grafik olarak beni tatmin etti şu an nasıldır acaba zaten GTA VI dan Teaser da yakında gelir.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

ironi diye bir sey var kardes git arastır. "ignorlandın" osurttu bu arada
Alıntıyı görüntüle
Kardeşim ironi yaptıysan insan sonuna ünlem falan kor nasıl anlamamızı bekliyorsun şu cümlenden ironi olduğunu kaldı ki konuda zaten çok fazla saçma sapan yorum yapan oldu eğer ironi yaptıysan da yazdığım bütün lafları geri alıyorum.

Son düzenleme:

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,370
İsim
Diyarhan
Evet doğru hatırlıyorsunuz ben bu videoyu inanmayan arkadaşlara ithafen attım sahte videolara ön safhada inanıyorlar her şeyi grafik zannediyorlar ki oyunun erken aşamada bile grafikleri kötü değil asında adamlar 480p videodan ne anladılarsa grafiklere giydirdiler oyun yapımı ile hiç bir bilgisi olmayan cahiller işte dün 4K upscale edilmiş görselleri düştü internete ben beğendim 2020 deki halini bile grafik olarak beni tatmin etti şu an nasıldır acaba zaten GTA VI dan Teaser da yakında gelir.

Alıntıyı görüntüle
Kardeşim ironi yaptıysan insan sonuna ünlem falan kor nasıl anlamamızı bekliyorsun şu cümlenden ironi olduğunu kaldı ki konuda zaten çok fazla saçma sapan yorum yapan oldu eğer ironi yaptıysan da yazdığım bütün lafları geri alıyorum.
Grafikte çağ alamıyoruz ama başarılı bir iş gibi gözüküyor. Umarım yarım çıkmaz.

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
beyler iyimisiniz videolar 2019 2020 den gelen videolar 2 3 yıl öncesi yani bazı arkadaşlar gördüm yok bu grafikler ne cart curt arkadaşlar adamların 1-2 yılda böyle bir deneme sürümü yapabilmesi bile büyük bir emek tabi ki de videodaki gibi çıkmyacak gta

Megan

80+ Silver
Sanırsın ki herkes büyük bir oyun geliştiricisi. Herkes bu nasıl gta 6 çok kötü falan demiş her zamanki gibi bilircesine. Biraz araştırın oyun geliştirme aşamasında grafikler eksik ve kötü olur ki mekanik ayarlamaları yapılırken kasmasın ve rahat çalışılsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,360
Üyeler
164,826
Son üye
ssdyardim
Top Bottom