Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
Bunu ağustosun başında forumda paylaşmıştım ben.
Yeni sızan bilgilere göre Grand Theft Auto VI PlayStation tarafında 6 ay boyunca test eden bir çalışan PlayStation 4'te test edildiğini ve gelecek konsol platformları olarak PS4'e geleceğini belirten bir yazı sızdı yani GTA VI PS4'e gelebilir.
AAğustos ayında bu sızıntı vardı elimizdeki verilere göre buda gerçek çıktı ama tabi ki hala %100 kesin bir şey değil.
Bunu ağustosun başında forumda paylaşmıştım ben.
Yeni sızan bilgilere göre Grand Theft Auto VI PlayStation tarafında 6 ay boyunca test eden bir çalışan PlayStation 4'te test edildiğini ve gelecek konsol platformları olarak PS4'e geleceğini belirten bir yazı sızdı yani GTA VI PS4'e gelebilir.
Ağustos ayında bu sızıntı vardı elimizdeki verilere göre buda gerçek çıktı ama tabi ki hala %100 kesin bir şey değil.
Olmaz zannetmiyorum o tarafta konsola özel optimizasyon yaptıklarından PC tarafını etkilemiyor pek PS3'te GTA V çalıştırıyordu Rockstar Games konsol optimizasyonu çok iyi olan bir firma ama nedense PC'de hep bu işi fazla iyi beceremiyorlar zaten GTA VI'nın PS4'e geleceği de kesin değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Acaba bu sefer GTA VI konsolla PC'ye aynı anda mı gelecek yoksa yine her zamanki gibi önce konsola çıkıp sonra mı PC'ye gelecek onu da merak ediyorum çünkü Rockstar Games oyunları her zaman ilk konsola sonra PC'ye çıkıyor eğer GTA VI konsol ile aynı anda PC'ye gelirse ilk olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Doxbin web sitesinde, bilgisayar korsanları ayrıca çevrimiçi adı "White" veya "Breachbase" olan İngiliz genç Arion'un (tam adı dahil değil) GTA 6'nın hacklenmesinden sorumlu olduğunu iddia ediyor. Dox profili ayrıca yetkililerle olan geçmişini, daha önce baskın ve tutuklanma öyküsünü de içeriyor.
Rockstar Games’ten Sızan GTA VI Videoları Hakkında Resmi Açıklama Geldi
Rockstar Games'ten Bir Mesaj
Yakın zamanda, yetkisiz bir üçüncü tarafın sistemlerimizdeki gizli bilgilere yasadışı bir şekilde eriştiği ve bunları indirdiği bir ağ saldırısına maruz kaldık. Bu bilgiler arasında yeni Grand Theft Auto'nun erken geliştirme görüntüleri de yer alıyordu. Şu anda, canlı oyun hizmetlerimizde herhangi bir aksama veya devam eden projelerimizin geliştirilmesi üzerinde uzun vadeli bir etki beklemiyoruz.
Bir sonraki oyunumuzla ilgili herhangi bir detayın bu şekilde sizlerle paylaşılması bizi son derece hayal kırıklığına uğratmıştır. Bir sonraki Grand Theft Auto oyunu üzerindeki çalışmalarımız planlandığı gibi devam edecek ve siz oyuncularımıza beklentilerinizi gerçekten aşan bir deneyim sunmaya her zamanki gibi kararlıyız. Herkesi yakında tekrar bilgilendireceğiz ve elbette hazır olduğunda sizi bu yeni oyunla doğru bir şekilde tanıştıracağız. Bu durum boyunca devam eden destekleri için herkese teşekkür etmek istiyoruz.
Evet bence daha açıklama gelir kısaca yazan mesajda Rockstar Games, GTA VI sızıntısını doğruladı çalışmalarının planlandığı gibi devam edeceğini ve hazır olduğunda oyunu dünyaya tanıtacaklarını açıklıyorlar.