Neler Yeni

🔥Grand Theft Auto VI'dan İlk Fragman Geldi Oyun İnanılmaz Gözüküyor🔥

99723

80+ Silver
Epik CP2077 Anı
Cyberbug 2077 mi çıktı sadece PS4'e o firmanın aptallığı oyun hala hatalar ve buglar ile dolu oyun geliştirme ile ilgili bilginiz yok demi çok fazla Grand Theft Auto VI PS4'e gelecek gibi duruyor bunun da sebebi PS4'ün hala çok yüksek aktif kullanıcı sayısı olmasından Rockstar Games asıl oyunları konsollara optimize etmekte usta zaten CD Projekt RED ile kıyaslamak bile çok saçma hiç bir oyun PS4'te Cyberbug 2077 gibi çalışmaz olamaz da zaten oyunlar artık yeni nesil ve PS4 için geliyor bunun sebebi dediğim gibi PS4'ün hala çok yüksek aktif kullanıcı sayısı olmasından dolayı artık her oyuna da Cyberbug 2077 örneğini vermeyin.
Bu da en son güncelleme den sonra ki hali hala bugfest
Oyun son güncelleme ile PS4'te 1080p 30 FPS PS4 Pro'da 1440p 30 FPS çalışıyor bu arada ama buglar her zaman var zaten oyun bugfest @Lebedev yanlış anlama bunu senin için yazmadım konu hakkında bilgisi olmayan çok kişi var bir küçük bir bilgilendirme sadece Cyberbug 2077'nin çok kötü bir oyun olması konsollar ile ilgili değil zaten oyunun ana konsolları PS4 ve Xbox One adamlar Xbox One X için özel sürüm konsol bile yayınladılar PS5 için duyurulan bir oyun da değildi zaten Cyberpunk 2077 bunu da bilmeyen herkes lütfen öğrensin artık.
Alıntıyı görüntüle
Sızıntıları paylaşan kişinin telegram hesabı da silinmiş.
Evet öyle olmuş adama ne yaptılar acaba.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Az önce GTA VI'nın 4K çözünürlüğe upscale edilmiş resimleri yayınlandı grafikler çok iyi hiç bir şey görememişiz o düşük çözünürlüklü videolarda indirip yayınlayacağım birazdan ben erken geliştirme aşamasındaki grafikleri bile beğendim.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Son düzenleme:

Lrkende

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
253
İsim
Mehmet Gündoğdu
GTAForums'ta konuyu onaylayanın aklı neredeydi acaba :D

Lrkende

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
253
İsim
Mehmet Gündoğdu

99723

80+ Silver
Şimdi sızıntılayan adamı bulmak lazım ama artık imkansız gibi. Daha fazla leaklemediği sürece tabii ki.
Benle anlaşmazsa Rockstar Games leakleyeceğim falan diyordu adam şimdi her şeyi silip ortadan kayıp oldu.

Twitter dan da silmeye başladılar sızan oynanış görüntülerini.

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
RAMAZAN KARTAL
PS4'e kesin geleceği belli değil sızan görüntülerde geliştirilen cihazlarda PS4'te var sadece bunu biliyoruz zaten Xbox One serisine gelmez Residen Evil 4 Remake de sadece PS4'e geliyor bunun sebebi de PS4'ün hala çok yüksek aktif kullanıcı sayısı olmasından.
Zaten oyuzden dedim Knk az kişi PS5 kullaniyor

Lrkende

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
253
İsim
Mehmet Gündoğdu
Benle anlaşmazsa Rockstar Games leakleyeceğim falan diyordu adam şimdi her şeyi silip ortadan kayıp oldu.

Twitter dan da silmeye başladılar sızan oynanış görüntülerini.
Artık önünü almaları imkansız. Bu konuyla alakalı video hazırlamak istiyorum ama bilgiler o kadar kısıtlı ki.

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
932
İsim
Burak küçüksubaşı
Nerden biliyorsun 9 yıldır geliştirildiğini ya 1 sene önce başladılarsa?
2 sene önce bile görüntüleri sızan bir oyunun 1 sene önce geliştirmeye başlamaları imkansız ayrıca 1 sene önce başlayan oyunu 2024 te çıkarmaları imkansız özellikle gta gibi açık dünya oyununu.

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
Açıklama geleceğini düşünmüyorum. Belki yakında fragman görürüz. Oyun 2-3 yıldır geliştiriliyor gibi.

99723

80+ Silver
Son düzenleme:

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
932
İsim
Burak küçüksubaşı
Oyunun grafik kalitesi 4k da biraz daha net olmuş yani şöyle söyleyim gta 5 in grafik kalitesinin 1 veya 1.5 kat üstü gibi duruyor ama oyun piyasaya çıkmadan bence gta 5 e göre 2 kat daha iyi grafikler görürüz zaten onun dışında fazlası olacağını sanmıyorum bir açık dünya oyunu 500 gb felan olur yoksa oyun. Bence insanları tatmin edecektir önerilen sistem gereksinimlerindede minimum kart 2060 olur diye düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,648
Üyeler
162,721
Son üye
piricat
Top Bottom