- Konu Sahibi Konu Sahibi
Cyberbug 2077 mi çıktı sadece PS4'e o firmanın aptallığı oyun hala hatalar ve buglar ile dolu oyun geliştirme ile ilgili bilginiz yok demi çok fazla Grand Theft Auto VI PS4'e gelecek gibi duruyor bunun da sebebi PS4'ün hala çok yüksek aktif kullanıcı sayısı olmasından Rockstar Games asıl oyunları konsollara optimize etmekte usta zaten CD Projekt RED ile kıyaslamak bile çok saçma hiç bir oyun PS4'te Cyberbug 2077 gibi çalışmaz olamaz da zaten oyunlar artık yeni nesil ve PS4 için geliyor bunun sebebi dediğim gibi PS4'ün hala çok yüksek aktif kullanıcı sayısı olmasından dolayı artık her oyuna da Cyberbug 2077 örneğini vermeyin.Epik CP2077 Anı
Bu da en son güncelleme den sonra ki hali hala bugfest
Oyun son güncelleme ile PS4'te 1080p 30 FPS PS4 Pro'da 1440p 30 FPS çalışıyor bu arada ama buglar her zaman var zaten oyun bugfest @Lebedev yanlış anlama bunu senin için yazmadım konu hakkında bilgisi olmayan çok kişi var bir küçük bir bilgilendirme sadece Cyberbug 2077'nin çok kötü bir oyun olması konsollar ile ilgili değil zaten oyunun ana konsolları PS4 ve Xbox One adamlar Xbox One X için özel sürüm konsol bile yayınladılar PS5 için duyurulan bir oyun da değildi zaten Cyberpunk 2077 bunu da bilmeyen herkes lütfen öğrensin artık.
Evet öyle olmuş adama ne yaptılar acaba.Sızıntıları paylaşan kişinin telegram hesabı da silinmiş.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Az önce GTA VI'nın 4K çözünürlüğe upscale edilmiş resimleri yayınlandı grafikler çok iyi hiç bir şey görememişiz o düşük çözünürlüklü videolarda indirip yayınlayacağım birazdan ben erken geliştirme aşamasındaki grafikleri bile beğendim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Son düzenleme: