Arama sonuçları: *

1. G

35 Liraya PS4 için NBA 21 alarak hata mı yaptım?

Reis sen ta PS3 Current Gen'de kalmışsın. PS4 Current Gen bile çağ atlatır sana, yani her türlü memnun kalırsın :D
  2. G

Gelen düzeltmeden sonra bende bir problem yok. Ayrıca PC versiyonu PS'ten iyi. PC'yi sadece Epic Games'e göre yargılama. Biliyorsun ki sorunsuz bir halde Steam'de de bulunuyor :) 1626945060 Öyle değil. Hala şu NBA maçları oynanabilecek, ama 2K18'e kadarkilerde olduğu gibi internet bağlantısı...
  3. G

MyPlayer artık tamamen online. 2K19 ve 20'den kötü 21.
  4. G

İlk dağıtımdan sonra gelen güncellemede düzeltmeler yapılmıştı.
  5. G

Bak ya, konuyu tesadüfen görüp bakmasam haberim bile olmayacak etiketten, bildirim gelmiyor 🤷‍♂️ Bug çok yok ama 22'nin çıkmasına 2 ay kala hem de Current Gen'e para vermek bence birazcık mantıksız olmuş. Ha bu demek değil ki oyun kötü, ama PS4 kitlenin çoğu hala 2K20 serverında :D
  6. G

PS 4'de Klavye ve Mouse Fortnite'da Ne Kadar Gecikmeye Sebep Olur?

Ekipmanları bir süredir takip etmiyorum, sorunlu bir ürün önermek istemem. Onun için başka bir konuda yardım istemeniz daha sağlıklı olabilir.
  7. G

Attığın klavye bayağı sorunlu. Mekanik için biraz daha bütçeni arttırman gerekiyor. Önceden pcde oynadıysan delayi çok fazla hissediyorsun, kas hafızan yok oluyor. Şahsen oynanabilir olduğunu düşünmüyorum.
  8. G

HAYVAN KADAR OLUR. İstersen sen daha basmadan algılayan klavye al, PS4 platformunda Fortnite'da klavye-mouse'da yaklaşık 1 gün ile 5 aylık bi delay var. (!)
  9. G

STEAM OYUN KONSOLU ÇIKARTIYOR!!!!

A0 Türkçe.
  10. G

PS4 pro vs PS4 slim hangisi

Her şekilde AAA oyunlarda 30, belli oyunlarda 60. Limit söz konusu.
  11. G

AAA oyunlarda Slim 1080P30FPS verir. PS4 Pro 2K (1920x2160) 30FPS sunuyor. 1622017571 Çözünürlük ayarlaması hakkında bilgim yok.
  12. G

Ekleme : İşinize yarar mı bilmiyorum ama Pro'da 1 tane daha fazla USB girişi bulunmakta.
  13. G

İşlemci Frekansları arasında 0.5GHz fark var, Aynı şekilde grafik birimi frekansı farkı da bulunuyor (zaten direkt olarak grafik birimi modeli farklı) ; Pro'da oyun ve video çözünürlüğü 4K iken Slim'de 1080p. Pro'nun grafik birimi 4.2TFLOPs iken Slim'inki 1.84TFLOPs. Yani aradaki farklar...
  14. G

PS 5 için 825 GB alan sizce yeterli midir ?

825GB bir PS5 kullanıcısına bence de yetmez. Umarım 1-2TB modelleri vardır, yoksa da çıkar.
  15. G

PS4 Otomatik Para Çekti geri alma şansım var mı?

Gelmesin de görüyüm 😡
  16. G

@isikt11 :cry:
  17. G

Abone yenilenmesinde o ayın avantajlarından herhangi bir şeyden yararlanmadıysanız paranızı geri alabilirsiniz. Bana da oldu, aldık. @Doğukan Fidan sen dışında doğru bir şey yazan yok :D PS Plus ayarlarından ayarlanabilen bir şey bu :D?
  18. G

Ps Exculisive Oyunları Nelerdir?

https://www.playstation.com/en-us/ps4/ps4-games/ps4-exclusives/
  19. G

Akılsız TV'de Ps4 oynanır mı?

Niye TV'nin aklıyla dalga geçiyosun ulan?! Oynayabilirsin her oyunu.
  20. G

3060 vs 3060 Ti vs RX 5500 XT + PS5

PS5 + 5500XT 👍
Top Bottom