35 liraya her türlü değer diye düşünüyorum.PS Store üzerinden 35 liraya NBA 2K21 aldım. Sizce hata mı, değer mi, oyun bug içeriyor mu?
Çok iyi fiyat h.o pc versiyonundan kat kat iyi oyunPS Store üzerinden 35 liraya NBA 2K21 aldım. Sizce hata mı, değer mi, oyun bug içeriyor mu?
Ps versiyonunda pek çok bug var,3 kere kariyerim silindi,pcde baya hilede var ps versiyonu sorunsuz diye biliyorumoyun içi reklam gibi bir şey duymuştum tam olarak nedir o?
pc versiyonu ile farkları nedir?
Bak ya, konuyu tesadüfen görüp bakmasam haberim bile olmayacak etiketten, bildirim gelmiyor35 liraya her türlü değer diye düşünüyorum.
@strive_for_greatness daha iyi bilir.
Bug çok yok ama 22'nin çıkmasına 2 ay kala hem de Current Gen'e para vermek bence birazcık mantıksız olmuş. Ha bu demek değil ki oyun kötü, ama PS4 kitlenin çoğu hala 2K20 serverındaPS Store üzerinden 35 liraya NBA 2K21 aldım. Sizce hata mı, değer mi, oyun bug içeriyor mu?
nba'i en son sıkı takip ettiğim de miami 2013'de finaldeydi... ps'de oynayacak bir nba oyunum olsun diye aldım. sorum şu şekildeydi, fifa 21'in bir sürü bug'ı olması, 20'nin daha sıkıntısız olmasından dolayı acaba hata mıydı diye sormuştum.Güzel oyun ama 2k22 Eylül'de geliyor
Ayın 6-7'si gibi aldım %95 indirimle.Oyunu ne zaman aldın?Şu an 104 TL gözüküyor bende.
İlk dağıtımdan sonra gelen güncellemede düzeltmeler yapılmıştı.Ps versiyonunda pek çok bug var,3 kere kariyerim silindi,pcde baya hilede var ps versiyonu sorunsuz diye biliyorum
Hayırlı olsun 2k21 güzel oyundur pc için lazım olursa ulaş bana vereyim zamanında fazladan almıştımnba'i en son sıkı takip ettiğim de miami 2013'de finaldeydi... ps'de oynayacak bir nba oyunum olsun diye aldım. sorum şu şekildeydi, fifa 21'in bir sürü bug'ı olması, 20'nin daha sıkıntısız olmasından dolayı acaba hata mıydı diye sormuştum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayın 6-7'si gibi aldım %95 indirimle.
Mesela single'ı ne durumda? Genelde tek konsol çift gamepad şeklinde oynayacağız.Bug çok yok ama 22'nin çıkmasına 2 ay kala hem de Current Gen'e para vermek bence birazcık mantıksız olmuş. Ha bu demek değil ki oyun kötü, ama PS4 kitlenin çoğu hala 2K20 serverında