Neler Yeni

35 Liraya PS4 için NBA 21 alarak hata mı yaptım?

safkdlklash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
520
İsim
Aykut
Instagram
aykonulldreinull
Steam
https://steamcommunity.com/id/aykutkxd/
Discord
vazgecmek

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Mesela single'ı ne durumda? Genelde tek konsol çift gamepad şeklinde oynayacağız.

MyPlayer modu falan offline çalışıyor mu? eski oyunlara göre daha mı iyi daha mı kötü?
MyPlayer artık tamamen online.
2K19 ve 20'den kötü 21.

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Geçen hafta yine hesabim silindi
Gelen düzeltmeden sonra bende bir problem yok. Ayrıca PC versiyonu PS'ten iyi. PC'yi sadece Epic Games'e göre yargılama. Biliyorsun ki sorunsuz bir halde Steam'de de bulunuyor :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

yani seneye online desteği kesilince myplayer oynanmayacak mı?
Öyle değil. Hala şu NBA maçları oynanabilecek, ama 2K18'e kadarkilerde olduğu gibi internet bağlantısı yokken MyCareer oynayamayacaksınız.

Önceden bağlantı yokken de MyPlayer açıp VC yerine maçlardan kazanılan MyPoints diye bir birim ile oyuncu yükseltme yapılabiliyordu.

yesososo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
485
İsim
Yusuf Yusuf
Gelen düzeltmeden sonra bende bir problem yok. Ayrıca PC versiyonu PS'ten iyi. PC'yi sadece Epic Games'e göre yargılama. Biliyorsun ki sorunsuz bir halde Steam'de de bulunuyor :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öyle değil. Hala şu NBA maçları oynanabilecek, ama 2K18'e kadarkilerde olduğu gibi internet bağlantısı yokken MyCareer oynayamayacaksınız.

Önceden bağlantı yokken de MyPlayer açıp VC yerine maçlardan kazanılan MyPoints diye bir birim ile oyuncu yükseltme yapılabiliyordu.
:d Ben en son 2013'de korsan olarak basitçe myplayer oynuyordum baya değişmiş anlaşılan

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
:d Ben en son 2013'de korsan olarak basitçe myplayer oynuyordum baya değişmiş anlaşılan
Reis sen ta PS3 Current Gen'de kalmışsın. PS4 Current Gen bile çağ atlatır sana, yani her türlü memnun kalırsın :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,843
Üyeler
163,564
Son üye
amizkaraesk𝑖
Top Bottom