🃏JOKER🃏
80+ Platinum
Dahası
ps4 slimde 60fps yok pro da var
Pes için diyorumps4 slimde 60fps yok pro da var
Hangi konsol var hocam sende??Uncharted serisi, GoW serisi, TLoU serisi, The Last Guardian, Horizon serisi, Ghost of Tsushima, Spider Man, Demon's Souls Remake, Shadow of The Collosus, Nioh 1-2 ve Gran Turismo.
Bunlar başlıca olanlar. Ayrı olarak küçük çıtır çerez niyetine olanlar var, Firewall Zero Hour gibi.
tamam 60fps yok pro da yokPes için diyorum
PS4 ve Series X. PS4'ü 7 sene kullandım, şuan PS4 yerine Series S almayı daha mantıklı buluyorum.Pes için diyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hangi konsol var hocam sende??
Peki neden?PS4 ve Series X. PS4'ü 7 sene kullandım, şuan PS4 yerine Series S almayı daha mantıklı buluyorum.
Destek süresinin daha uzun olması. PS4 ile önümüzdeki 3 senede çıkacak olan oyunları oynayabilecekken Series S ile bu jenerasyon boyu her çıkan oyunu oynayabileceksin.Peki neden?
Hocam Monitör Değil Tv de Kullanacagim 4K 60Hz Tv Deo paraya slim alinmaz gücü yetmeyecek pro nun gücü yeter bir kaç sene series s al hatta 2k 120hz desteği var her monitör destek vermiyor
proHocam Monitör Değil Tv de Kullanacagim 4K 60Hz Tv De
Gardaşçığım Kesinlikle alırsam sıfır alacağım Xbox Series S Mi daha Mantikli Ps4 Slim Mi??
Ben Series S diyorum.Gardaşçığım Kesinlikle alırsam sıfır alacağım Xbox Series S Mi daha Mantikli Ps4 Slim Mi??
series sGardaşçığım Kesinlikle alırsam sıfır alacağım Xbox Series S Mi daha Mantikli Ps4 Slim Mi??