Neler Yeni

PlayStation exculisive oyun azlığı

Lockheed

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Fazla Can Sungur izlemişsin sen dostum. Bu neslin son nesil olduğunu neye dayanıp söylüyorsun :)
Fazla Can Sungur izlemedim, fikirlerine de genel olarak katılmadığım birisi.

2028 yılında bu nesilin sona ereceğini düşündüğümüzde bu fikre varabiliriz.
Her firma buluta yatırım yapıyor, Microsoft bulut ağları kuruyor, internet gelişiyor, bulut hizmetleri gelişiyor.

Aususlike

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Yusuf Kaan
Ps5 kullanmış ve her yerde Ps5 i öven biri olarak , muhakkak oyunlar gelecektir fakat Microsoft güzel atılım yapıyor. Sony biraz kendi ayağına sıkıyor
Hocam. Şuanlık en erken yeni oyunlar 2023 de gelicek gibi duruyor. Xbox tarafı her ay 2-3 tane güzel oyun geliyor gamepass e. Aylık 30tlye çok güzel oyun veriyorlar. Ve yeni güzel oyunlarda ekliyorlar. Elbette Bi ps exc. Oyunu değil ama ps exc. Oyunları da çok az çıkıyo. Ve. Çıksa bile 600-700tl min. Buda benim 2-3 aylık harçlığı. Yani öyle her ay 600-700tl oyuna veremem. Hadi 2 ayda Bi aldık yinede xbox tarafında gamepass çok güçlü bir rakip. Yine ps5 mi diyorsunuz hocam

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Hayır, ama internet gelişiyor, teknoloji gelişiyor.
çoook gelişiyor etrafımda kale gibi fiber var 100mbps ama şu bir kaç metrelik yolda 16 atyapı var aynen tt çalışıyor

Satashke

80+ Bronze
Hocam. Şuanlık en erken yeni oyunlar 2023 de gelicek gibi duruyor. Xbox tarafı her ay 2-3 tane güzel oyun geliyor gamepass e. Aylık 30tlye çok güzel oyun veriyorlar. Ve yeni güzel oyunlarda ekliyorlar. Elbette Bi ps exc. Oyunu değil ama ps exc. Oyunları da çok az çıkıyo. Ve. Çıksa bile 600-700tl min. Buda benim 2-3 aylık harçlığı. Yani öyle her ay 600-700tl oyuna veremem. Hadi 2 ayda Bi aldık yinede xbox tarafında gamepass çok güçlü bir rakip. Yine ps5 mi diyorsunuz hocam
Dostum 1 oyuna 600 700 veremem diyorsan tabii ki Ps5 almamalısın. Ps5 alan adam kafadan 10k dan fazlasını ayırmalı. Gamepass gitgide güçleniyor. Bana göre hala %98 dandik oyunlar barındırsa da , en azından oyunsuz bırakmaz. Güzel oyunlar var içinde. Oyunlara o fiyatları verme durumun yoksa al Series X. Kafan rahat olsun. Güç bakımından da Ps5 ten önde

Lockheed

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
çoook gelişiyor etrafımda kale gibi fiber var 100mbps ama şu bir kaç metrelik yolda 16 atyapı var aynen tt çalışıyor
Dünyayı kendi etrafından ibaret mi sanıyorsun?
Hiçbir firma için türkiye önemli değil. Microsoft için Türkiye'den elde edeceği 30K üyelik satışı sence önemli mi? Veya Sony veya NVIDIA'nın?
ABD, Avrupa, Çin gibi yerlerde çatır çatır gelişiyor, büyük pazarlar orası zaten. Hiç kimse Türkiye'nin interneti kötü onlar için konsol geliştirelim demez.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dünyayı kendi etrafından ibaret mi sanıyorsun?
Hiçbir firma için türkiye önemli değil. Microsoft için Türkiye'den elde edeceği 30K üyelik satışı sence önemli mi? Veya Sony veya NVIDIA'nın?
ABD, Avrupa, Çin gibi yerlerde çatır çatır gelişiyor, büyük pazarlar orası zaten. Hiç kimse Türkiye'nin interneti kötü onlar için konsol geliştirelim demez.
yo hayır lafım ona değil kanka türk yutubırlarımız owwww
bu türkiye için çığır demeleri sorun

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Diyemezler mi? İlla Türkiye'ye bakarak yorum yapmak zorunda değiller.
yav haır bu türkiye için çığır demeleri sorun işte
1 türkiyede halen altyapı sorunları var
2. öalım game+ tan gördük fiyatlar kazık
3 ben halen bu bölgedeki kapasiteye ulaşıldı hatası alıyorum sıraya bile giremişyorum

39731

80+ Platinum
En İyi Cevap
22
yav haır bu türkiye için çığır demeleri sorun işte
1 türkiyede halen altyapı sorunları var
2. öalım game+ tan gördük fiyatlar kazık
3 ben halen bu bölgedeki kapasiteye ulaşıldı hatası alıyorum sıraya bile giremişyorum
"Türkiye için çığır" diyen birini gösterir misin bana? Merakımdan soruyorum.

Top Bottom