yav haır bu türkiye için çığır demeleri sorun işte
1 türkiyede halen altyapı sorunları var
2. öalım game+ tan gördük fiyatlar kazık
3 ben halen bu bölgedeki kapasiteye ulaşıldı hatası alıyorum sıraya bile giremişyorum
yav görmedin mi tüm siteler tüm herkes iyi olucak edi bu olcak dedi ne oldu bi youtubeye gezince anlaşılıyor zaten sonradan fikirlerini dğeiştirdiler ama başta böyle yapmaları hata idi neyse bir gün olucak ve bu cümleye bakarak gülmek dileği ile
yav görmedin mi tüm siteler tüm herkes iyi olucak edi bu olcak dedi ne oldu bi youtubeye gezince anlaşılıyor zaten sonradan fikirlerini dğeiştirdiler ama başta böyle yapmaları hata idi neyse bir gün olucak ve bu cümleye bakarak gülmek dileği ile
şuan yok artık eskiden 1 2 örnek vardı bakam dedim de yok onlar da değiştirmiş bulursam atarım ancak
ancak vardı
bruh moment öyle bir andır ki biliyorsundur amabulamıyorsundur sadasdasdasd
mantıken siz haklı çıktınız
ben 0 siz 1
ancak bulursam atarım
herkes fikir değiştirmiş
ya hayır o açıdan değil
sonradan herkes fikrini değiştirdiğini ifade etmiş
yav sizede anlatamadım gitti hehehehehe
neyse
kısacana haklı çıktınız şuan ez wp gg gibi şeyler yazıp bırakmanız lazım ne uğraşıyonuz zaten olduk
ya rabbim
kanka haklısınız dedim zaten neyine uğraşıyoruz oldum zaten
tmm
yeter
yazın ağlama fenan ve ya ne yazmak istiyorsanız bitirek HAKLISINIZ okuyamazsınız diye büyük punto ile yazdım