Neler Yeni

PlayStation exculisive oyun azlığı

Lockheed

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
yav haır bu türkiye için çığır demeleri sorun işte
1 türkiyede halen altyapı sorunları var
2. öalım game+ tan gördük fiyatlar kazık
3 ben halen bu bölgedeki kapasiteye ulaşıldı hatası alıyorum sıraya bile giremişyorum
Az önce Dünya'da hemen cloud gaming olamaz diyordun, şimdi yanlış çıkınca sadece Türkiye demeye neden başladın? Kıvırmaya gerek yok.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Az önce Dünya'da hemen cloud gaming olamaz diyordun, şimdi yanlış çıkınca sadece Türkiye demeye neden başladın? Kıvırmaya gerek yok.
o yanlış tabir oldu sorry dünyada olur türkiyede zor ama halen
yok dünyada olur hata bende yanlış kurdum cümleyi
Mesaj otomatik birleştirildi:

"Türkiye için çığır" diyen birini gösterir misin bana? Merakımdan soruyorum.
yav görmedin mi tüm siteler tüm herkes iyi olucak edi bu olcak dedi ne oldu bi youtubeye gezince anlaşılıyor zaten sonradan fikirlerini dğeiştirdiler ama başta böyle yapmaları hata idi neyse bir gün olucak ve bu cümleye bakarak gülmek dileği ile

Lockheed

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
yav görmedin mi tüm siteler tüm herkes iyi olucak edi bu olcak dedi ne oldu bi youtubeye gezince anlaşılıyor zaten sonradan fikirlerini dğeiştirdiler ama başta böyle yapmaları hata idi neyse bir gün olucak ve bu cümleye bakarak gülmek dileği ile
Tamam sen link atar mısın? "Türkiye için çığır açacak." cümlesinin olduğu haber/videoyu.

39731

80+ Platinum
En İyi Cevap
22
"Siteler" dediğiniz siteler hangi siteler? YouTube'da hangi kaynağa bakarak bu yorumu yapıyorsunuz? Soruma tam bir cevap arıyorum ben.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Tamam sen link atar mısın? "Türkiye için çığır açacak." cümlesinin olduğu haber/videoyu.
"Siteler" dediğiniz siteler hangi siteler? YouTube'da hangi kaynağa bakarak bu yorumu yapıyorsunuz? Soruma tam bir cevap arıyorum ben.
şuan yok artık eskiden 1 2 örnek vardı bakam dedim de yok onlar da değiştirmiş bulursam atarım ancak
ancak vardı
bruh moment öyle bir andır ki biliyorsundur amabulamıyorsundur sadasdasdasd
mantıken siz haklı çıktınız
ben 0 siz 1
ancak bulursam atarım
herkes fikir değiştirmiş

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
"Değiştirmiş" derken? Atılan YouTube videosunu veya Haberi mi değiştirecekler?
ya hayır o açıdan değil
sonradan herkes fikrini değiştirdiğini ifade etmiş
yav sizede anlatamadım gitti hehehehehe
neyse
kısacana haklı çıktınız şuan ez wp gg gibi şeyler yazıp bırakmanız lazım ne uğraşıyonuz zaten olduk

Lockheed

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
kısacana haklı çıktınız şuan ez wp gg gibi şeyler yazıp bırakmanız lazım ne uğraşıyonuz zaten olduk
Forum senin için ne ifade ediyor bilmiyorum ama forum bir oyun alanı değil, konu sahibine yardım etme yeri, ez gg wp gibi şeyler forumun zıt anlamı.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Forum senin için ne ifade ediyor bilmiyorum ama forum bir oyun alanı değil, konu sahibine yardım etme yeri, ez gg wp gibi şeyler forumun zıt anlamı.
ya rabbim
kanka haklısınız dedim zaten neyine uğraşıyoruz oldum zaten
tmm
yeter
yazın ağlama fenan ve ya ne yazmak istiyorsanız bitirek
HAKLISINIZ okuyamazsınız diye büyük punto ile yazdım

Top Bottom