Arama sonuçları: *

1. IbanyLone

PS deluxe oyunları geriye dönükmü

hepsiburada'da satıcıların bazıları ps5 versiyonu değildir, çalışmaz yazıyor kanka.
  2. IbanyLone

okey cd li versiyonlarda ps5 te çalışmaz diye yazdıkları için o da aynıdır diye düşünmüştüm.
  3. IbanyLone

geriye uyumlu oyunlar diye bir olay var. Bir çok ps4 oyunu problemsiz ps5 te çalışır. kendi sitesinde daha detaylı bilgi bulabilirsin. tlou sanırım ps5 modeli de olduğu için oynayamazsın.
  4. IbanyLone

ps4 oyunlarında problem yaşamazsın.
  5. IbanyLone

Yil Olmuş 2022 Ps 5 Alinir Mi ??

PS5 alınmaz. ps4 slim 2. el temiz alınır mis gibi kullanılır.
  6. IbanyLone

Ps5 alıcam ama ithalatçı garantili bir sorun olur mu yardım ederseniz sevinirim

Teknosa o kadar kazık bir fiyattan satmaya çalışıyor ki akıl mantık almıyor resmen. 18k ya eurasia garantili ps5 varken bunlar 18.5 ithalatçı garantili falan satıyor.
  7. IbanyLone

Ps5 alıcam ama ithalatçı garantili bir sorun olur mu yardım ederseniz sevinirim

eurasia olursa tabi ki daha iyi olur.
  8. IbanyLone

PS5 Pro Yu Beklemeliyim

Fiyat olarak uygun olmayacağı kesin. 6k iken almak lazımmış.
  9. IbanyLone

Xbox mı Ps4 mü veya PC mi?

2niz de aynı anda oyun oynayacaksanız her türlü 2 tane kol alacaksınız zaten. Ben olsam PC alırım. Xbox gamepass ve PS4 oyunları pc ye geliyor artık.
  10. IbanyLone

PS 5 Cafe Açmak Mantıklımı?

Bence güzel proje. bir kaç ay içerisinde internet kafe sistemini dizersiniz. Ama bana hala elinizdeki malzemeler yetersiz gibi geliyor.
Top Bottom