Neler Yeni

Ps5 alıcam ama ithalatçı garantili bir sorun olur mu yardım ederseniz sevinirim

ftbN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Ferhat İncegül
açılmamış kutu ps5 alıcam ama ithalatçı garantili diyor bir sorun olur mu ve bilmem gereken bir şey var mı ps5 alamdan önce şuna dikkat et edediğiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Arda Tuğlu
Knk olabildiğince Sony Eurasia garantili olmaya çalış ithalatçı garantililer sıkıntılı oluyor genellikle

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Beni günde 2-3 tane teknosa dan arıyorlar :D ps5 stock geldi almak ister misiniz :D

IbanyLone

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Serkan Uysal
eurasia olursa tabi ki daha iyi olur.

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Nasıl ya hangi teknosa o :D
Ben koç Arçelik mağazada çalışıyorum bunlar alttan alttan arayıp hani var geldi almak istersen faturalandırayım gibisinden konuştu.
Bir ara şeyi de düşündüm Teknosa genel müdürlüğüne yazı yazayım diye sonra Allahlarından bulsunlar dedim.

ftbN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Ferhat İncegül
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben koç Arçelik mağazada çalışıyorum bunlar alttan alttan arayıp hani var geldi almak istersen faturalandırayım gibisinden konuştu.
Bir ara şeyi de düşündüm Teknosa genel müdürlüğüne yazı yazayım diye sonra Allahlarından bulsunlar dedim.
Herkes stock çu olmuş büyük markalar bile stock yapıyor

IbanyLone

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Serkan Uysal
Teknosa o kadar kazık bir fiyattan satmaya çalışıyor ki akıl mantık almıyor resmen. 18k ya eurasia garantili ps5 varken bunlar 18.5 ithalatçı garantili falan satıyor.

Top Bottom