Ps4 pro enhanced yazanları 30un üstünde oynayabilirsinPs5 ve series x arasında kaldım ps deluxe deki oyunların çoğunun üzerinde ps4 yazıyor bu oyunları ps5 de 30 fps oynatmak mümkünmü?
tam anlayamadım örneğin the last of us un üstünde ps4 yazıyor ps5 de oynatabileceğim değil mi (kusura bakmayın bilgim olmadığından soruyorum)ps4 oyunlarında problem yaşamazsın.
Oynayabiliyor. 2 model olduğu zaman seçim yaptırıyor.geriye uyumlu oyunlar diye bir olay var. Bir çok ps4 oyunu problemsiz ps5 te çalışır. kendi sitesinde daha detaylı bilgi bulabilirsin. tlou sanırım ps5 modeli de olduğu için oynayamazsın.
okey cd li versiyonlarda ps5 te çalışmaz diye yazdıkları için o da aynıdır diye düşünmüştüm.Oynayabiliyor. 2 model olduğu zaman seçim yaptırıyor.
Ps4 cdleri de çalışıyor ps5 deokey cd li versiyonlarda ps5 te çalışmaz diye yazdıkları için o da aynıdır diye düşünmüştüm.
hepsiburada'da satıcıların bazıları ps5 versiyonu değildir, çalışmaz yazıyor kanka.Ps4 cdleri de çalışıyor ps5 de
Ben de tecrübe eden biri olarak söylüyorum ps4 cd leri çalışıyor ps5 de.hepsiburada'da satıcıların bazıları ps5 versiyonu değildir, çalışmaz yazıyor kanka.
cd şartmı deluxe üyeliği aldığımda oynayabilirmiyim tlou yu ?Ben de tecrübe eden biri olarak söylüyorum ps4 cd leri çalışıyor ps5 de.
hayır tlou yu oynayabilirsin üyeliğin olduğu müddetçecd şartmı deluxe üyeliği aldığımda oynayabilirmiyim tlou yu ?
tamamdır anladım teşekkür ederimhayır tlou yu oynayabilirsin üyeliğin olduğu müddetçe