Arama sonuçları: *

1. KaraKartall

PS4 neden kasmıyor ?

Oyunları 4k ultra grafiklerde 100 fps oynayalim diye 100k veriyoruz masaustune. 20-30 fps de oynamak istese ps4 alirdi millet.
  2. KaraKartall

Ps4 pro - slim kararsızım

Kardesim benim hem ps5 hem ps4 kullandim. Oradaki degerlere her oyunda cikarsin diye bir iddiada bulunmadim ben. Arkadas gelmis ps4 pro 1080p diyor ona cevap verdim
  3. KaraKartall

Asıl sen israrci olup da milleti yanlis yonlendirme. Başta 4k yok 1080p 60 fps demissin. Sonra oyundan oyuna degisir demissin ne dedigin belli deĝil. Kullanmasam inanicam
  4. KaraKartall

Onu nerden cikardin dostum? Git tekrar arastir bence sen
  5. KaraKartall

Ps4 slim 1080p, Ps4 pronun 4k destegi var. Buyuk 4K tv de oynayacaksan kesinlikle Pro al. 1080p ile 4K arasindaki farki anlatmaya gerek bile yok. Ayrica buyuk ekran tv de 1080p oynayinca cok daha kotu oluyor goruntu.
  6. KaraKartall

35 bin tl ye PS5 PRO ALINIR MI?

Ps almak dert degil ki. Oyunlarini almak daha çok dert
  7. KaraKartall

⚽ EA FC 25 Oyununa 90 Dolar Verilir mi ? ⚽

Bence bu Fifa oyun tarihinin en saçma fiyatlandirmasina sahip oyunu. Sebebi de rakibi yok. Olmadigi icin de herkesi dudukluyorlar. Her sene ayni oyuna 2 ozellik ekleyip satiyorlar. Bir de ultimate teamdan kazandigi paralarin zaten haddi var hesabi yok. Para cukkalama oyunu başka bisey degil. Hem...
  8. KaraKartall

Oyun Teknoloji Gündem Haberleri

Dogru diyorsun ancak 4090 cikarken 4K 60 FPS diye satis reklami yapmiyor. Ben FPS yi elestirmiyorum. Sadece satarken 4k 120fps diye sattilar. Ancak tam bir fiyasko cikti. Bir de geriye dönuk oyunlarin cogu 30fps konsolda. Benim için hayal kirikligi oldu. Ps5 in 4K 60 FPS verdigi oyunlar bile...
  9. KaraKartall

Oyun Teknoloji Gündem Haberleri

Daha 4K 60 FPS bile standart veremiyorlar. 8K 60FPS ye biraz güldüm. Tamamen satis stratejisi. Eger dedigin gibi olursa hayal kirikligi olur.
  10. KaraKartall

PS5 almak mı PS5 Pro beklemek mi

O durumları bilmiyorum ancak garantisi olması bence satarken baya bi kolaylaştırır işini. Çok ucuzuna kaçma yurtdışı kaçak falan alıcam diye
  11. KaraKartall

Yurtdışı satan çok var sarı sitede falan ancak önermem. Satarken de herkes yurtdışı almayabilir. Ve problem cikarsa muhattap bulamayabilirsin
  12. KaraKartall

Her türlü çıkar. Ps5 piyasası canlı. Kendim kullanıp sattım. 3-4 ay önce
  13. KaraKartall

Bence Ps5 güç olarak yeterli bir konsol değil. Bazı oyunlarda stabil 60 fps bile veremiyor. Performans modunda. Bir de 4K 120FPS diye çıktı. Ancak 120fps oynatacak oyun da çok sınırlı yok gibi. Yine de alabilirsin işini görür. Pro çıkınca çok fark olursa satarsın pro alırsın. Beklemenin çok...
  14. KaraKartall

Ekran kartı yükseltmek yerine ps5 almak.

Hikayeli oyunlar oynucam diyorsan ciddi paralar vermen lazım. Ps tarafında oyunlar çok pahalı. Bir de İngilizcen iyi degilse türkçe yama yapma gibi bir şansın yok ki bu da hikayeli oyunları oynayamamana neden oluyor. Bende de vardı Ps5, hem turkce hikayeli oyun az, hem de pahalı diye sattım.
  15. KaraKartall

Playstation 5 alıcam ya televizyon alıcam ya 2k monitör

Tam olarak şu marka diye öneremem. Ancak Oled ekran alabiliyorsanız oled almaya çalışın. Tv konusu ayrı bir konu. İnternetten biraz araştırma yaparak daha rahat bulursunuz marka model.
  16. KaraKartall

Playstation 5 alıcam ya televizyon alıcam ya 2k monitör

Ps5 için kesinlikle 4K 120hz bir tv almanızı öneririm. Ben kullandım gerçekten çok güzel bir deneyimdi. Büyük ekranda oynamanın zevki bir başka oluyor. 50 inch vardı bende gayet zevk alarak oynadım. Vesselam.
  17. KaraKartall

Dolaptan ps5 alınır mı?

Ne çıkacağı belli olmaz. Ürün problemli olursa muhattap bulabilcek misin? Yurt dısından gelmiş ürün. Ps5 çok bozuk çıkan bir ürün değil sanırım lakin yine de risk.
Geri