Neler Yeni

Ekran kartı yükseltmek yerine ps5 almak.

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
814
İsim
YILDIRIM
İmzamdaki sistemi kullanıyorum 2k da oynadığım için 6600 xt yi yükseltmeyi düşünüyordum ancak onun yerine 17 bin TL ödeyip ps5 aldım genelde pc de fps oyunları oynuyorum bunun içinde 6600 xt yeterli oluyor. Pc de fifayı baya fazla oynuyorum hoşuma giden hikaye türü oyunları da arada sırada oynuyorum bunun için yükseltmeyi düşünüyordum sizce ps5 almakla yanlış mı yaptım?

lOxOl

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
420
İsim
Sefa
Hikaye tarzı oyun oynuyorsun ve ps exc oyunları ilgili çekiyorsa bence hata etmedin ayrıca fifanın konsolda ayrı bir tadı var. Zaten almışsın denersin hoşuma gitmezse ps fazla değer kaybetmiyor kafana yatan bir ekran kartıyla takaslarsın + - para alıp

İmzamdaki sistemi kullanıyorum 2k da oynadığım için 6600 xt yi yükseltmeyi düşünüyordum ancak onun yerine 17 bin TL ödeyip ps5 aldım genelde pc de fps oyunları oynuyorum bunun içinde 6600 xt yeterli oluyor. Pc de fifayı baya fazla oynuyorum hoşuma giden hikaye türü oyunları da arada sırada oynuyorum bunun için yükseltmeyi düşünüyordum sizce ps5 almakla yanlış mı yaptım?
Ps5 aldım ben de 2. El çift kol 13 bine fakat inan sarmıyor, yatarak oynamak dışında ne oyun var, ne oyun alacak para..

The Semih

80+ Gold
Gerek yokki PS5 de RTX 2070 dengi bir kart var sende oyunları 60 veya 30 FPS lock yapıp eline gamepad aldığında PS5 le aynı deneyimi yaşarsın.

JANEH

80+ Bronze
pc'ye alışmış biri ps'yi sevmez ps'yi seven birisi pc'yi sevmez adam cs oynamıyorlar hayatı fifa call of ile geçmiş

Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Donald Trump
Oyunlar 1000 liraya dayandı, konsol almakla iş bitmiyor. PC/ekran kartı iyidir.

KaraKartall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
Emre Altun
Hikayeli oyunlar oynucam diyorsan ciddi paralar vermen lazım. Ps tarafında oyunlar çok pahalı. Bir de İngilizcen iyi degilse türkçe yama yapma gibi bir şansın yok ki bu da hikayeli oyunları oynayamamana neden oluyor. Bende de vardı Ps5, hem turkce hikayeli oyun az, hem de pahalı diye sattım.

Karacabey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
736
İsim
Abdullah
Pc nin tadını vermiyor. Alıyorsun gamepad tamam. Ha mümkünse birde tv olursa iyi olur

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Muhammed efe
İyi yaptın yılbaşından sonra aldığın fiyattan daha pahalıya satarsın zaten.

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
814
İsim
YILDIRIM
Beyler ps5 dün geldi 3 4 saat kadar fifa 23 oynadım pc de ki fifa ile oynadığım oyunun alakası yok adamlar pc ye fifa yerine başka bir oyun koyuyormuş bu kadar fark olacağını düşünmezdim. Diğer oyunlarıda vaktim oldukça oynamaya çalışıcam şuan için ilk izlenimim olumlu oldu.

Beyler ps5 dün geldi 3 4 saat kadar fifa 23 oynadım pc de ki fifa ile oynadığım oyunun alakası yok adamlar pc ye fifa yerine başka bir oyun koyuyormuş bu kadar fark olacağını düşünmezdim. Diğer oyunlarıda vaktim oldukça oynamaya çalışıcam şuan için ilk izlenimim olumlu oldu.
Hocam gerçekten gozle görülür fark varmı ben 3 senedir ultimate team oynuyorum pcden konsoldan oynamayi planlıyorum fifa25 i onun için ps5 alcam önerir misin

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
814
İsim
YILDIRIM
Hocam gerçekten gozle görülür fark varmı ben 3 senedir ultimate team oynuyorum pcden konsoldan oynamayi planlıyorum fifa25 i onun için ps5 alcam önerir misin
Hiç düşünmeden al hocam. Pc de yok fps düşmesi yok bilmem ne saçma sapan hatalar oluyor ama ps de böyle bir hata söz konusu değil çok stabil çalışıyor ve grafik anlamında da farklılıklar mevcut. 60 saat kadar fifa 23 ve 130 saat kadar ea fc 24 oynadım.

Hiç düşünmeden al hocam. Pc de yok fps düşmesi yok bilmem ne saçma sapan hatalar oluyor ama ps de böyle bir hata söz konusu değil çok stabil çalışıyor ve grafik anlamında da farklılıklar mevcut. 60 saat kadar fifa 23 ve 130 saat kadar ea fc 24 oynadım.
Eyw dostum tvden oynamanın da ayrı keyfi var bende yükseltmeyu düşünüyodum pcyi onun yerine ps5 alcam

Top Bottom