PS5 slim almak mantıklı mı?

Almasına şimdi de alırım ama o kadar para vermek de istemiyorum açıkçası. Oled monitörler haddinden fazla pahalı. Direk 4k alsam ne olur ki?
aklındaki isteği anladığım için oled öneriyorum sana. o kafandaki olaya çözünürlük ile ulaşamazsın önemli olan paneldir.

akıcı 4K istiyorsan ps5 pro alman lazım
ilk defa alıyorsanız pro almanız daha iyi olacaktır.
ben kendi evimde 65inc 4k oled tv ps5 ve pro ile oynadığımda aralarında uçurum fark var
ps5 30 fps veriyor.
pro 60 fps akıcı şekilde götürüyor.

ps5 her oyunu 4k 60 fps oynatmıyor malesef
60 şart değil 4k kesinse 30 da okey.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

16 senedir sürekli PC kullanırım ve hiç konsolum olmamıştı. 5-6 ay önce PS5 aldım lansman fiyatı uygun geldi bilkom garantili astro bot bundle satın aldım. Ve aylardır CS harici PC oturmuyorum ondada arkadaşlar arıyor telefonla CS gireceğiz gel diyorlar birde nette dolaşmak için açıyorum bilgisayarı. Bunca zamandır hikayeli oyun oynamayan ben 3 tane hikayeli oyun bitirdim. PC'de hep sıkılıyordum yarım bırakıyordum hikayeli oyunları ama tv olunca seviye başka oluyor daha rahat oluyorsun bir koltukta oturup iki büklüm oynamaktan daha konforlu, dualsensenin özellikleride etkili oluyor tabi. Ayrıca farkettiğim birsey oldu bu süre zarfında playstation çok akıcı mesela bende forza horizion 5 hem pc hem konsolda mevcut aynı şekilde fc 25'te öyle bu iki oyunu kıyaslarsam PC özelliklerim iyi olmasına rağmen monitörde TV'ye göre daha yüksek hz olmasına rağmen PC'de oyunlar akmıyor. FC 25 ve Forza sanki kasıyor gibi hissiyat veriyor bilgisayarda garip şekilde PS5'te daha akıcı hissediyorum. Fps düşmeleri olmuyor muhtemelen daha stabilize çıkıyor oyunlar PS'ye ve işletim sistemi farklılığı var. Bana soracak olursan elindeki PC zaten çoğu oyunu oynatır. FPS oyunlarında da rahat 300 fps üstü alırsın. PC yükseltmektense koltuğa ayaklarını uzatıp PS oyna derim. Alınca pişman olacağını düşünmüyorum. Şahsen ben almadan önce insanlar boşuna alma oynamazsın kenarda yatar diyordu. Ben hikayeli oyunlara sardım. God of war pcde başlamış yarım bırakmıştım konsolda 2 oyununu bitirdim mesela vs. astro botu bitirdim ve niceleri var konsola özel üretilen oyunlar falan. Sana kalmış bir olay. Bir artısıda şu evdeki herkesle oyun oynayabiliyorum canımız sıkılınca ufc gireriz nba oynarız falan annem falan bile oynuyor yani sen düşün.
Ben zaten piyasadaki neredeyse tüm hikayeli oyunları yalayıp yuttum hocam. Ps5 almak istememin asıl nedeni ps5 özel oyunları ilk çıktığında alıp oynamak. Tavsiyeleriniz ve mesajınız için de teşekkürler. Şu anlık ps5 alma konusunda kararlıyım.

akıcı 4K istiyorsan ps5 pro alman lazım
ilk defa alıyorsanız pro almanız daha iyi olacaktır.
ben kendi evimde 65inc 4k oled tv ps5 ve pro ile oynadığımda aralarında uçurum fark var
ps5 30 fps veriyor.
pro 60 fps akıcı şekilde götürüyor.
Pro çok pahalı hocam o kadar bütçe ayıramam.

aklındaki isteği anladığım için oled öneriyorum sana. o kafandaki olaya çözünürlük ile ulaşamazsın önemli olan paneldir.
Bende sizin dediğinizi anladım hocam ama o kadar para harcamak içimden gelmiyor açıkçası. Oled bir monitör ve ya TV ps5'den daha pahalı. İllaki dediğiniz gibi onların tadı farklıdır ama kendimi o kadar zorlayamam. Eğer 4k bir monitör tavsiyeniz varsa 12-15k arası onları inceleyebilirim.

60 şart değil 4k kesinse 30 da okey.

Ben zaten piyasadaki neredeyse tüm hikayeli oyunları yalayıp yuttum hocam. Ps5 almak istememin asıl nedeni ps5 özel oyunları ilk çıktığında alıp oynamak. Tavsiyeleriniz ve mesajınız için de teşekkürler. Şu anlık ps5 alma konusunda kararlıyım.
Hikayeli oyun bağımlısı biriyseniz ki ben öyle biri değildim. PS5 aldıktan sonra bu durum değişti dediğim gibi mesela witcher 3 pcde bu oyunu bir türlü bitiremedim. Sebebi şu aslında oyuncu koltuğum var xdrive marka ama belli bir yerden sonra insanın oturası gelmiyor sonra klavye mouse aynı keyfi vermiyor vs. pcde oyun oynamak biraz zahmetli ve çok konforlu değil. PS geçtikten sonra büyük ekranda salonda koltukta ayakları uzatarak oynamak başka daha konforlu ve oyunu açması vs. basit dualsenseyi elinize alıp bir tuşla anında ps açılıyor windows gibi geçte açılmıyor hemen oynamak istediğin oyunu seçiyorsun kaldığın yerden devam ediyorsun. Witcher 3 özelindede konsolda daha akıcı oyun kasma bug vs. görmedim. PC gibi değil. Bunu alıp oynayınca anlarsınız. Hikayeli oyunlarda dediğiniz gibi ilk konsola çıktığı için konsol almanız mantıklı. GTA 6 bile ilk konsola gelecek mesela. PC için 1 sene sonra gelecek diyorlar. Hatta bu olay konsol fiyatlarını arttırır oyun çıktığında diye düşünüyorum.

Hikayeli oyun bağımlısı biriyseniz ki ben öyle biri değildim. PS5 aldıktan sonra bu durum değişti dediğim gibi mesela witcher 3 pcde bu oyunu bir türlü bitiremedim. Sebebi şu aslında oyuncu koltuğum var xdrive marka ama belli bir yerden sonra insanın oturası gelmiyor sonra klavye mouse aynı keyfi vermiyor vs. pcde oyun oynamak biraz zahmetli ve çok konforlu değil. PS geçtikten sonra büyük ekranda salonda koltukta ayakları uzatarak oynamak başka daha konforlu ve oyunu açması vs. basit dualsenseyi elinize alıp bir tuşla anında ps açılıyor windows gibi geçte açılmıyor hemen oynamak istediğin oyunu seçiyorsun kaldığın yerden devam ediyorsun. Witcher 3 özelindede konsolda daha akıcı oyun kasma bug vs. görmedim. PC gibi değil. Bunu alıp oynayınca anlarsınız. Hikayeli oyunlarda dediğiniz gibi ilk konsola çıktığı için konsol almanız mantıklı. GTA 6 bile ilk konsola gelecek mesela. PC için 1 sene sonra gelecek diyorlar. Hatta bu olay konsol fiyatlarını arttırır oyun çıktığında diye düşünüyorum.
Zaten almamın en büyük sebebi de GTA6 hocam. Dediğim gibi piyasada oynamadığım hikayeli oyun kalmadı artık gözüm yeni çıkanları oynayabilmekde. Beni şu an asıl merak ettiren şey nasıl bir televizyon almam gerektiği.

Zaten almamın en büyük sebebi de GTA6 hocam. Dediğim gibi piyasada oynamadığım hikayeli oyun kalmadı artık gözüm yeni çıkanları oynayabilmekde. Beni şu an asıl merak ettiren şey nasıl bir televizyon almam gerektiği.
hocam o zaman tavsiyem pro almanız 2.el alabilirsiniz 30 k civarında bulunur monitör yerine de televizyon varsa evde onla oynarsınız veya uygun televizyon alırsınız.

hocam o zaman tavsiyem pro almanız 2.el alabilirsiniz 30 k civarında bulunur monitör yerine de televizyon varsa evde onla oynarsınız veya uygun televizyon alırsınız.
2. el 30k civarına bulursam değerlendirebilrim ama yaşadığım şehirde bulabileceğimi sanmıyorum. Olmazsa pro'yu taksitle falan almayı denerim. TV'de evdeki Full HD boş beleş bir model o yüzden yenisini alacağım sadece kendi odam için. Ama bütçeme göre nasıl bir tv almalıyım onu da bilmiyorum.

@OrnFox Hocam mesela bu ürün nasıldır? Alırsam beni tatmin eder mi 4k görüntü açısından.

Son düzenleme:
Hocam Tv nin yanında kasayı koyacak yer varsa bağlayın oynayın ben tv yi oled aldım birde 120hz o yüzden arada bağlayıp oynuyorum. Akıcılık olayını bilmiyorum ps hiç kullanmadım. Sizin amacınız ilk çıkan oyunları oynamaksa bence direk ps5 slim alın geçin. Ben oyunlara para vermek istemediğim için torrentten indirip oynuyorum kablosuz kol ile ucuz yollu ps5 :D

Hocam Tv nin yanında kasayı koyacak yer varsa bağlayın oynayın ben tv yi oled aldım birde 120hz o yüzden arada bağlayıp oynuyorum. Akıcılık olayını bilmiyorum ps hiç kullanmadım. Sizin amacınız ilk çıkan oyunları oynamaksa bence direk ps5 slim alın geçin. Ben oyunlara para vermek istemediğim için torrentten indirip oynuyorum kablosuz kol ile ucuz yollu ps5 :D
Benim oynamadığım hikayeli oyun kalmadı zaten hocam. İşte yeni çıkacak GTA6, Ghost Of Yotei gibi PS özel oyunları oynamak istiyorum. Bi de pc'ye çıkmayan Astor bot, İnfamous gibi eski PS oyunlarını oynayayım diyorum. O yüzden PS5'e yöneldim. Tabii TV daha pahalıymış şu an onla yüzleşiyorum. 4K oled almaya gücüm yetmez muhtemelen 4K VA panel 60hz bir monitör alacağım onların fiyatı uygundu.

Yani 4k bir televizyon işini görür. 55 inç LG veya Samsung alabilirsin. Bende İPS panel bir QNED LG var. WebOS işletim sisteminde Oyun yöneticisi vs. mevcut görüntü kalitesinden memnunum.

Yani 4k bir televizyon işini görür. 55 inç LG veya Samsung alabilirsin. Bende İPS panel bir QNED LG var. Oyun yöneticisi vs. mevcut görüntü kalitesinden memnunum.
55 çok büyük olmaz mı hocam? Birde büyük olması görüntü kalitesini düşürmez mi? Ben 43 inç Samsung M7 alayım diye düşündüm o nasıldır?

55 çok büyük olmaz mı hocam? Birde büyük olması görüntü kalitesini düşürmez mi? Ben 43 inç Samsung M7 alayım diye düşündüm o nasıldır?
Tamamen odanın boyutuyla alakalı oturacağın koltuk mesafesi vs. Benim salonum büyük o yüzden 50-55 inç altı küçük gelirdi bana. Hayır görüntü kalitesini düşürmez bu monitör değil ki dibine girip oynayasın öyle olsa 65-70 inç tv satılmazdı. M7 paneline bir bakayım dönüş yapayım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,943
Üyeler
184,083
Son üye
yasin2153
Geri