Arama sonuçları: *

1. PaLaaX

️‍🔥 GTA VI [ PS5 - XBOX Series X/S ] Çıkış Yapacak Resmi Haber !

Hem donanımsal hem de yazılımsal olarak tüm piyasayı domine edecektir bu oyun...
  2. PaLaaX

🔥Grand Theft Auto VI'dan İlk Fragman Geldi Oyun İnanılmaz Gözüküyor🔥

Yıllık GTA 6 dozumuzu alalım.
  3. PaLaaX

ps 3 kırıcam yardımm

Ben sadece nasıl kırıldığını biliyorum daha önce hiç kırmadım dostum.
  4. PaLaaX

ps 3 kırıcam yardımm

Multimanla halledebilirsiniz. Flashı fat32 yapın ps3 ü kırın programı indirip.
  5. PaLaaX

Trendyol'dan PS3 Alınır Mı?

Valla ben 2 sene önce ps3 slim 600 e aldım. 250 GB idi 320 yaptım. şuan fifa 19 a kadar oynuyorum. pes 2018 var gta 5 vb oyunlar. ama kaplamalar geç yüklenmeye grafik kaliteside pek iç açıcı değil artık. buda hdd ile alakalı ssd taksam yine uçar ps3 adamlar ne makine yapmış 15 senedir taş gibi
  6. PaLaaX

Artık PlayStation 4 Alınır mı?

Millet PS5 çıktı diye "oh be sonunda ps3 alabilirim" diyor senin sorduğun soruya bak kardeşim :D Burası türkiye düşünme bunları ps5 in popüler olması 2 3 yılı bulur oyunlar pahalı zaten. (ps3 sahibiyim)
  7. PaLaaX

Temiz PS3 Kaç Tl'ye Bulunur ?

2 Yıl önce ps3 aldım 600 e şuan temiz ve oyunlu olanlar 850 civarında
  8. PaLaaX

PlayStation 2'yi Ne Kadara Satmalıyım?

şuanki kurla 350 koyarsın pazarlıkla 300 ye bırakırsın herhalde
  9. PaLaaX

Ps3 iki kişilik oyun önerisi

Bende arıyorum açacaktım sen açtın bende olanlar cod world at war pes fifa blur wwe minecraft
  10. PaLaaX

Ps5 buraya sığarmı??

Kanıt :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: Google amca https://www.google.com/search?client=opera&q=ps5+eni+boyu&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8 1610203569 ben ps3 kullanıcısıyım malum türküz xd
  11. PaLaaX

Ps5 buraya sığarmı??

Öncelikle hayırlı olsun ps5 çok alan işgal ediyor ama sığmaz 50 cm boyu ps5 in
Top Bottom