PS5 ölçülerine bakıp yeniden bakınKullandığım TV ve sehpa arasında 43 cm ( ölçümlerine göre , yanlış olabilir)var PS5 i ortaya dik olarak koysam yetermi yoksa yetmezmi?
Hocam troll müsün bilmiyorsan işin ne var burda ? Ve ben ps5 yazdım.Bunu biz bilemeyiz. Ps4 ölçülerini araştirip bakabilirsiniz
Işık yukarda saçma cevap veren arkadaşı bildirsem bir sorun çıkarmı?PS5 ölçülerine bakıp yeniden bakın
Hocam bunun trollük ile alakasi yok Ha ps4 Ha ps5 . Yani buraya yazman evet güzel bir şey desteklerim ama sorduğun şey sencede saçma değilmi. İnternetten ölçülerine bakip koyacağin yer ile karşilaştiracaksin sadeceHocam troll müsün bilmiyorsan işin ne var burda ? Ve ben ps5 yazdım.
Bana forum daha güvenilir geliyor ki internetten bak deseydik foruma ne gerek var?Hocam bunun trollük ile alakasi yok Ha ps4 Ha ps5 . Yani buraya yazman evet güzel bir şey desteklerim ama sorduğun şey sencede saçma değilmi. İnternetten ölçülerine bakip koyacağin yer ile karşilaştiracaksin sadece
Sakamisin yoksa dalga mı geçiyorsunKullandığım TV ve sehpa arasında 43 cm ( ölçümlerine göre , yanlış olabilir)var PS5 i ortaya dik olarak koysam yetermi yoksa yetmezmi?
Googleye girdim. Ps5 Ölçüleri yazdimBana forum daha güvenilir geliyor ki internetten bak deseydik foruma ne gerek var?
PlayStation 5 tam 39 cm uzunluğa ve 10.4 cm genişliğe sahip. PS5 şu anda tarihin en büyük oyun konsolu olarak önemli bir rekora imza atmış durumda. Sony önümüzdeki yıllarda PS5'in bir Slim versiyonu da piyasaya sürebilir ancak bu konsolun Slim hali bile yine muhtemelen epey büyük olacak.Googleye girdim. Ps5 Ölçüleri yazdim
BilemiyorumIşık yukarda saçma cevap veren arkadaşı bildirsem bir sorun çıkarmı