Hocam bunun kolay yöntemi giriyorsun google'a ps5 ölçü yazıyorsun çıkıyor karşına.Kullandığım TV ve sehpa arasında 43 cm ( ölçümlerine göre , yanlış olabilir)var PS5 i ortaya dik olarak koysam yetermi yoksa yetmezmi?
Bunu aynen yazdim ve tepki aldimHocam bunun kolay yöntemi giriyorsun google'a ps5 ölçü yazıyorsun çıkıyor karşına.
La bilemiyorsan niye yazıyorsunBunu biz bilemeyiz. Ps4 ölçülerini araştirip bakabilirsiniz
Aynısı yazdım :/ bakarsan burdada 50cm yazıyor??Googleye girdim. Ps5 Ölçüleri yazdim
Mesaj otomatik birleştirildi:
PlayStation 5 tam 39 cm uzunluğa ve 10.4 cm genişliğe sahip. PS5 şu anda tarihin en büyük oyun konsolu olarak önemli bir rekora imza atmış durumda. Sony önümüzdeki yıllarda PS5'in bir Slim versiyonu da piyasaya sürebilir ancak bu konsolun Slim hali bile yine muhtemelen epey büyük olacak.
sonuç bu
Anlamıyorum insanları. İnternet 2 parmağının arasında gelip buraya yazıyor. Biz nereden bilelim abicim ps5 tasarım mühendisi miyiz?Bunu aynen yazdim ve tepki aldim
Yav tamam bilmiyor olabilirde yani bize sorduğu şeyde olay farkli olmicakki. Bende gidip internetten bakip söylicem ,sende, oda, vs vsAnlamıyorum insanları. İnternet 2 parmağının arasında gelip buraya yazıyor. Biz nereden bilelim abicim ps5 tasarım mühendisi miyiz?
Doğru diyor aslında internette daha kolay bulursunBana forum daha güvenilir geliyor ki internetten bak deseydik foruma ne gerek var?