Ps5 buraya sığarmı??

Keşke tek derdim bu olsa :D Dik sığar.

Kullandığım TV ve sehpa arasında 43 cm ( ölçümlerine göre , yanlış olabilir)var PS5 i ortaya dik olarak koysam yetermi yoksa yetmezmi?
Hocam bunun kolay yöntemi giriyorsun google'a ps5 ölçü yazıyorsun çıkıyor karşına.

• Beğen
Reaksiyonlar: erny
Hocam bunun kolay yöntemi giriyorsun google'a ps5 ölçü yazıyorsun çıkıyor karşına.
Hocam laftan anlamıyorsun galiba ?? İnternette uzunluk 38 cm hurda 50cm diyorlar

Googleye girdim. Ps5 Ölçüleri yazdim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

PlayStation 5 tam 39 cm uzunluğa ve 10.4 cm genişliğe sahip. PS5 şu anda tarihin en büyük oyun konsolu olarak önemli bir rekora imza atmış durumda. Sony önümüzdeki yıllarda PS5'in bir Slim versiyonu da piyasaya sürebilir ancak bu konsolun Slim hali bile yine muhtemelen epey büyük olacak.

sonuç bu
Aynısı yazdım :/ bakarsan burdada 50cm yazıyor??

Anlamıyorum insanları. İnternet 2 parmağının arasında gelip buraya yazıyor. Biz nereden bilelim abicim ps5 tasarım mühendisi miyiz?
Yav tamam bilmiyor olabilirde yani bize sorduğu şeyde olay farkli olmicakki. Bende gidip internetten bakip söylicem ,sende, oda, vs vs

ps 5 oyunları pahalı olucak yakın zamanda bir oyun çıkacak ps5 e özel fiyatı 600 tl oyunlar eskisi gibi Ucuz olmacak

ps 5 oyunları pahalı olucak yakın zamanda bir oyun çıkacak ps5 e özel fiyatı 600 TL oyunlar eskisi gibi Ucuz olmacak
Onlar dert değil hocam PS4 oynarım genelde 5 ayda bı ps5 oyunu alırım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,515
Üyeler
197,702
Son üye
phateeh
Geri