Ps5 buraya sığarmı??

Mojo jojo

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
10,744
Kullandığım TV ve sehpa arasında 43 cm ( ölçümlerine göre , yanlış olabilir)var PS5 i ortaya dik olarak koysam yetermi yoksa yetmezmi?

Dik yeter ama yatay bilmiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

AAAAAAA @isikt11 senden önce geldim

Öncelikle hayırlı olsun ps5 çok alan işgal ediyor ama sığmaz 50 cm boyu ps5 in

Hocam troll müsün bilmiyorsan işin ne var burda ? Ve ben ps5 yazdım.
Hocam bunun trollük ile alakasi yok Ha ps4 Ha ps5 . Yani buraya yazman evet güzel bir şey desteklerim ama sorduğun şey sencede saçma değilmi. İnternetten ölçülerine bakip koyacağin yer ile karşilaştiracaksin sadece

Hocam bunun trollük ile alakasi yok Ha ps4 Ha ps5 . Yani buraya yazman evet güzel bir şey desteklerim ama sorduğun şey sencede saçma değilmi. İnternetten ölçülerine bakip koyacağin yer ile karşilaştiracaksin sadece
Bana forum daha güvenilir geliyor ki internetten bak deseydik foruma ne gerek var?

Bana forum daha güvenilir geliyor ki internetten bak deseydik foruma ne gerek var?
Googleye girdim. Ps5 Ölçüleri yazdim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Googleye girdim. Ps5 Ölçüleri yazdim
PlayStation 5 tam 39 cm uzunluğa ve 10.4 cm genişliğe sahip. PS5 şu anda tarihin en büyük oyun konsolu olarak önemli bir rekora imza atmış durumda. Sony önümüzdeki yıllarda PS5'in bir Slim versiyonu da piyasaya sürebilir ancak bu konsolun Slim hali bile yine muhtemelen epey büyük olacak.

sonuç bu

Tek yapmaniz gereken şey kendi koyacağiniz yerin boyutuna bakmam . Bu kadar yani. Çokta bir alengirliği yok

Fakirim böyle derdim yok neyse ki :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,291
Üyeler
197,657
Son üye
eres
Geri