Slim için 3 kol var 3'üde çakma kol resimde gösterilen Super Slim içinde bir tane cd gözüküyor adamda 1 kol var sadece yazmış. Emin olamadım Slim olan kırılmış ama super slim için bir şey eklenmemiş. Başka ilanda 800 TL'ye multimanlı ps3 super slim buldum ama değer mi bilmiyorum.
Emülatör ile oynanmıyor güçlü sistemlerde bile rahat oynanamadığı için vakit geçirmek için PS3 almaya karar verdim. Sizce halen alınır mı alınırsa hangi modelini almalıyım?
1. https://www.letgo.com/tr-tr/i/ps3_2de1f7e7-df22-4607-abd7-91bc77b788da (Yellow light of death aldığını söylüyor çözümü...
Memory Card'a FreeMcBoot kuracağım elimde maalesef boş DVD-R yok. Bu işlem için CD-R kullanabilir miyim yoksa illa DVD-R mı olması gerekiyor?
PS2 Slim SCPH-70004
O anlamda demek istemedim diğerlerine göre kaliteli mi. Memory Card'a bi program atacağım ondan sonra usb ile oyun oynayacağım. Bu işlem için CD takacağımdan göze çok zarar verir mi falan filan işte.
Soru başlıkta orjinal PS2 BIOS'um var. Oyunların ISO'larını paylaşan siteler yavaş indirme veriyor buda çok uzun zaman oluyor bildiğiniz hızlı aktarım yapan site var mı?
Selamlar,
Hediye olarak aldığım PS2'yi bugün açabildim fakat CD takıp açtığım zaman tık tık tık ses gelip CD dönmeyi bırakıyor Browser menüsüne dönüyor. Kol'da bir tel yoktu, kol olmadığı için olabilirmi?