Arama sonuçları: *

1. Peganeo

Trendyol'dan PS3 Alınır Mı?

@lşık
  2. Peganeo

Ps4 pro alınır mı? çift kollu 2800 tl

@lşık
  3. Peganeo

PS3'te oyun oynarken ışık yanıp sönüyor

O ışık diskin kullanıp kullanılmadığını gösteren ışıktır. (işareti benim laptop'da var)
  4. Peganeo

PS3 halen alınır mı?

Dediğim gibi kollar orjinal değil. Fotoğrafı bu.
  5. Peganeo

PS3 halen alınır mı?

Slim için 3 kol var 3'üde çakma kol resimde gösterilen Super Slim içinde bir tane cd gözüküyor adamda 1 kol var sadece yazmış. Emin olamadım Slim olan kırılmış ama super slim için bir şey eklenmemiş. Başka ilanda 800 TL'ye multimanlı ps3 super slim buldum ama değer mi bilmiyorum.
  6. Peganeo

PS3 halen alınır mı?

Bilgisayarda artık zevk alacağım oyunlar azaldı ve ps için çıkan özel oyunlarda çok ilgimi çekiyor. En az 1 yıl kullanıp satarım olmadı.
  7. Peganeo

PS3 halen alınır mı?

Hocam daha yeni bir konuda sizi gördüm fat kasaların kronik sorunları varmış. Super Slim öneriyordunuz attığım link de hangisini tavsiye edersiniz?
  8. Peganeo

PS3 halen alınır mı?

Emülatör ile oynanmıyor güçlü sistemlerde bile rahat oynanamadığı için vakit geçirmek için PS3 almaya karar verdim. Sizce halen alınır mı alınırsa hangi modelini almalıyım? 1. https://www.letgo.com/tr-tr/i/ps3_2de1f7e7-df22-4607-abd7-91bc77b788da (Yellow light of death aldığını söylüyor çözümü...
  9. Peganeo

FreeMcBoot için CD-R kullanabilir miyim?

Memory Card'a FreeMcBoot kuracağım elimde maalesef boş DVD-R yok. Bu işlem için CD-R kullanabilir miyim yoksa illa DVD-R mı olması gerekiyor? PS2 Slim SCPH-70004
  10. Peganeo

USB Joystick PS2 de kullanılabilir mi?

100TL orjinali bulunuyor. 50TL yan sanayi var sanırsam platoon alırım veya hadron alırım.
  11. Peganeo

O zaman mecbur bir tane kol almalıyız. Önerin var mı internetten?
  12. Peganeo

Soru başlıkta biraz araştırdım ben çalıştırıyorum diyor biri olmaz diyor birde size sormak istedim. Sizce USB kol ile ps2 de çalışır mı?
  13. Peganeo

Playstation 2 içindeki bu şey çip mi?

O anlamda demek istemedim diğerlerine göre kaliteli mi. Memory Card'a bi program atacağım ondan sonra usb ile oyun oynayacağım. Bu işlem için CD takacağımdan göze çok zarar verir mi falan filan işte.
  14. Peganeo

Playstation 2 içindeki bu şey çip mi?

İçini açayım kirliyse temizler çip var mı yok mu diye bakayım dedim bu şey çıktı çip olduğunu düşünüyorum sizce öyle mi öyleyse kaliteli bir çip mi?
  15. Peganeo

En hızlı aktarım yapan ISO ROM sitesi hangisi?

Soru başlıkta orjinal PS2 BIOS'um var. Oyunların ISO'larını paylaşan siteler yavaş indirme veriyor buda çok uzun zaman oluyor bildiğiniz hızlı aktarım yapan site var mı?
  16. Peganeo

PS2 çipsiz kopya oyun çalıştırmak

Evet, evet bunu biliyorum fakat çipli ps2'si olan bir arkadaşım yok maalesef. Memorycard'ı yolda bulmuştum zaten belki yüklüdür 🤔
  17. Peganeo

Konsolara %50 vergi

Virüs önlemi içinsede aşırı saçma. Engellemeleri gereken onlarca şey varken bu yola başvurmaları cidden garip.
  18. Peganeo

PS2 cd dönmüyor

CD'siz nasıl kurabilirimki?
  19. Peganeo

PS2 cd dönmüyor

Umarım öyle değildir öyleyse başka bir PS2 bulup memory kartıma FMCB kurmam gerekecek. Normal film DVD'si ile deniyeyim birde.
  20. Peganeo

PS2 cd dönmüyor

Selamlar, Hediye olarak aldığım PS2'yi bugün açabildim fakat CD takıp açtığım zaman tık tık tık ses gelip CD dönmeyi bırakıyor Browser menüsüne dönüyor. Kol'da bir tel yoktu, kol olmadığı için olabilirmi?
Top Bottom