Neler Yeni

PS2 çipsiz kopya oyun çalıştırmak

Peganeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Arda
Birisinden hediye aldığım PlayStation2 var biraz eski gözünde sorun yok gibi duruyor ama bir süre sonra fişi çekeceğini biliyorum. Orjinal oyunlarını bulamadığımdan USB ile oyun oynamak istiyorum. Biraz araştırdım FreeMcBoot galiba çözümüymüş. Zamanında yolda bulduğum ve sakladığım memory card var 8mb'lik. İçinde çip varmı yokmu bilmiyorum çip içinde para vermek istemiyorum. FreeMcBoot ile çipsiz usb oyunlarını oynayabilirmiyim? (Modeli: SCPH 70004 PAL)

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
SCPH-70004 modelinde FreeMcBoot modu çalıştırılamamaktadır. Çip olmadan kopya oyunları çalıştıramazsınız.

Peganeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
SCPH-70004 modelinde FreeMcBoot modu çalıştırılamamaktadır. Çip olmadan kopya oyunları çalıştıramazsınız.
Hocam bir yerde okudum birisi bu modelde Bootable yaparak oynamış eminmisiniz çalışmadığına?

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Hocam bir yerde okudum birisi bu modelde Bootable yaparak oynamış eminmisiniz çalışmadığına?
Valla yalan olmasın ben yıllar yıllar önce çalışmıyor diye aklımda kalmış belki dediğiniz gibi olabilir. Araştırmakta fayda var.

Kadheae

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kadiralp
Birisinden hediye aldığım PlayStation2 var biraz eski gözünde sorun yok gibi duruyor ama bir süre sonra fişi çekeceğini biliyorum. Orjinal oyunlarını bulamadığımdan USB ile oyun oynamak istiyorum. Biraz araştırdım FreeMcBoot galiba çözümüymüş. Zamanında yolda bulduğum ve sakladığım memory card var 8mb'lik. İçinde çip varmı yokmu bilmiyorum çip içinde para vermek istemiyorum. FreeMcBoot ile çipsiz usb oyunlarını oynayabilirmiyim? (Modeli: SCPH 70004 PAL)
https://www.google.com/amp/s/www.webtekno.com/haber/amp/95886 bole bir yazi okudum ardindan kendimde denedim ben beceremedim yada calismadi ama yapanlar olduguna inaniyorum bence deneyin

Grant Imahara

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
492
İsim
Kubilay Aktemur
freemcboot yüklü memorycardı ps2 ne takarsan çipsiz olsada usb den oyun oynayabilirsin.

fakat senin memorycardda fmcb yüklü değildir ya internetten fmcb yüklü memory card alacaksın yada çipli ps2 si olan birinden senin memory carda fmcb yüklemesini isteeyeceksin.

Peganeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
freemcboot yüklü memorycardı ps2 ne takarsan çipsiz olsada usb den oyun oynayabilirsin.

fakat senin memorycardda fmcb yüklü değildir ya internetten fmcb yüklü memory card alacaksın yada çipli ps2 si olan birinden senin memory carda fmcb yüklemesini isteeyeceksin.
Evet, evet bunu biliyorum fakat çipli ps2'si olan bir arkadaşım yok maalesef. Memorycard'ı yolda bulmuştum zaten belki yüklüdür 🤔

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,864
Üyeler
161,926
Son üye
AliNk.
Top Bottom