Neler Yeni

PS3 halen alınır mı?

Aşık Diktatör

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,275
İsim
Furkan Daşcı
Emülatör ile oynanmıyor güçlü sistemlerde bile rahat oynanamadığı için vakit geçirmek için PS3 almaya karar verdim. Sizce halen alınır mı alınırsa hangi modelini almalıyım?

1. https://www.letgo.com/tr-tr/i/ps3_2de1f7e7-df22-4607-abd7-91bc77b788da (Yellow light of death aldığını söylüyor çözümü kolay mıdır?)
2. https://www.letgo.com/tr-tr/i/ps3_a82cb609-5ed9-4561-a88c-aa8dc5dd75fa (Kırılmış olduğunu belirtiyor ve temiz duruyor.)
3. https://www.letgo.com/tr-tr/i/tek-kollu-3-oyunlu-ps3_ef3f7a18-f6d7-4cd7-96a4-1428fa4d4777 (Sadece kolu ve bir tane oyunu var büyük ihtimal diğer malzemeleri yok)
Hocam şu zamanda oyunsuzssan exculisivelar için 700tl en fazla slim kasaya verilebilir fat kasa almayiniz

Peganeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Arda
Hocam şu zamanda oyunsuzssan exculisivelar için 700tl en fazla slim kasaya verilebilir fat kasa almayiniz
Bilgisayarda artık zevk alacağım oyunlar azaldı ve ps için çıkan özel oyunlarda çok ilgimi çekiyor. En az 1 yıl kullanıp satarım olmadı.

Aşık Diktatör

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,275
İsim
Furkan Daşcı
Bilgisayarda artık zevk alacağım oyunlar azaldı ve ps için çıkan özel oyunlarda çok ilgimi çekiyor. En az 1 yıl kullanıp satarım olmadı.
Şunu solim slim alinir hala hatta cd de alinir ps3e kırikta alabilirsin ama fat alma alirsan satamazsin ben elimden zor çikardim bi de kirmizj isik hatasi var mi ya da 2kolla mi veriyor orjinal kollar mi bunlara dikkat et

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Alınmaz bence

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Fakirin sesi deilsin belli oluyor ya da piyasayi biliyorsun
Ne demek istesiğini tam anlamadım ama anladığım kadarı ile bana fakirlerin derdinden zenginsen anlamazsın dedin galiba ama bunun fakir zenginlr ile alakası yok ps 3 eskidi artık

Peganeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Arda
Şunu solim slim alinir hala hatta cd de alinir ps3e kırikta alabilirsin ama fat alma alirsan satamazsin ben elimden zor çikardim bi de kirmizj isik hatasi var mi ya da 2kolla mi veriyor orjinal kollar mi bunlara dikkat et
Slim için 3 kol var 3'üde çakma kol resimde gösterilen Super Slim içinde bir tane cd gözüküyor adamda 1 kol var sadece yazmış. Emin olamadım Slim olan kırılmış ama super slim için bir şey eklenmemiş. Başka ilanda 800 TL'ye multimanlı ps3 super slim buldum ama değer mi bilmiyorum.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx

Aşık Diktatör

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,275
İsim
Furkan Daşcı
Slim için 3 kol var 3'üde çakma kol resimde gösterilen Super Slim içinde bir tane cd gözüküyor adamda 1 kol var sadece yazmış. Emin olamadım Slim olan kırılmış ama super slim için bir şey eklenmemiş. Başka ilanda 800 TL'ye multimanlı ps3 super slim buldum ama değer mi bilmiyorum.
Hocam kollar orjinalse kiriksa slimse alinir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne demek istesiğini tam anlamadım ama anladığım kadarı ile bana fakirlerin derdinden zenginsen anlamazsın dedin galiba ama bunun fakir zenginlr ile alakası yok ps 3 eskidi artık
Hayir şöyleki ps4 un bile 2. Eli 2.5 olmuşken sen ps3 alinmaz diyorsun ne exculisiveleri var bu neslin biliyo musun anlaminda düzeltiyeyim

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Ps 4 dan aşağısını alma bence

Peganeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Arda

Hayir şöyleki ps4 un bile 2. Eli 2.5 olmuşken sen ps3 alinmaz diyorsun ne exculisiveleri var bu neslin biliyo musun anlaminda düzeltiyeyim
Dediğim gibi kollar orjinal değil.
1607088473016.png

Fotoğrafı bu.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx

Hmm hiç konsolum ps vita dışında olmadığı için ve ps 4 öncesi konsolları hiç araştırmadım

Aşık Diktatör

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,275
İsim
Furkan Daşcı
Dediğim gibi kollar orjinal değil.
Alıntıyı görüntüle
Fotoğrafı bu.
Hocam dualshock özelliği varsa alabilirsin fazla da eksigi olmaz eğer bozuk deillerse

Hmm hiç konsolum ps vita dışında olmadığı için ve ps 4 öncesi konsolları hiç araştırmadım
Ozmn arastir senin ps vitanin degeri iyi ise 300tl bu sıra

Hocam dualshock özelliği varsa alabilirsin fazla da eksigi olmaz eğer bozuk deillerse

Ozmn arastir senin ps vitanin degeri iyi ise 300tl bu sıra
Ama biraz daha ps3 arastir bence orjinal olursa kollar satarken daha kolay satarsin

Top Bottom