Arama sonuçları: *

1. Z

2.el PlayStation için nasıl teklif sizce?

Satıcı cevap verdi. Mail ve şifresini sana vereceğim hesabın daha sonra istediğin bilgileri istediğin gibi değiştirebilirsin dedi. Ve satıcının önceki satışlarına baktım sürekli ps5 satmış bazıları bu şekilde oyun hesaplı. 34 kişiden 5 yıldız almış. İl sordum yakinsa elden gidip alıp hesabı da...
  2. Z

Hangi ilde sormadım daha 10-15 dk önce gördüm ilanı da. Zaten 2.el girmek istemiyorum ama bi sorayım dedim. Arkadaşın dediği mantıklı geldi bana şahsen. 1738108685 Evet. Mantıklı dediğiniz. Ps konusunda bilgim yok ama hesabı alabiliyorsa geri alır. Alsa 2.el muhatap bulamam. Peki hocam sizce...
  3. Z

2.el alışveriş sitesinde(sarı değil isim vermek istemiyorum çünkü belki yasaktır) bir ilan gördüm. 18 ay bilkom garantili ps5 slim ve ekstra olarak mail ve şifre verip bir hesap veriyor. Hesabın şifre mail vs değiştirebilirsin diyor ve hesap içinde 227 oyun olduğunu söylüyor. Ve hesapta 6 aylık...
  4. Z

Dualsense Normal Edge mi Yoksa 30.yil özel edition Edge mi?

bu daha saçmaymış :D Teşekkürler hocam
  5. Z

O zaman bu fark saçma bence. Tabi ki o nostaljik görüntü vs harika ama 6 bin fazla vermek için bir sebep değil bence. Acaba fark var mı diye düşünmüştüm. Teşekkürler cevap için. Normalini alacağım
  6. Z

Soru başlıkta olduğu gibi. Normal edge idefix 9bin 30.yil özel edition gaming gen tr de 15 bin. 6 bin fark var. Özellik farkı vs var mı hiç bilmiyorum. Güzel bir rengi falan var ama o farka renk için değmez gibi geliyor. Sizce hangisini tercih etmeliyim? İkisi dışında başka kol düşünmüyorum. Ya...
  7. Z

PlayStation 5 alınır mı

Bence farketmez. Birkaç videoda pro nün beklenildiği 4k 60fps olayını veremeyeceği falan konusuluyordu. Yanlış hatırlamıyorsam. Bu piyasada illa ps5 alacağım diyorsan ucuzunu alırdım ben. Zaten oyunlar aşırı pahalı. 4k 60fps de oynamayayim😁( zaten birkaç videoda oynatamaz falan diye duydum diye...
  8. Z

Konsol almalı mıyım?

Bence almana gerek yok. Ps4 ile oynayıp pc de oynamadığın üst seviye oyun sayısı azdır yani. Ben de ps4 alacaktım until dawn için ama pcye çıkıyor vazgeçtim. Bence pcyi geliştir o parayla kalanı da dursun.
  9. Z

ps5 almak istiyorum sizce almalı mıyım ne yapmam lazım

Tabi ki. 1-2 sene erken oynamak benim için önemli değil şahsen.
  10. Z

Onu isteyen kişi alabilir. Benim için gta 6 önemli değil veya hemen oynamak vs. O yüzden ben vermem. Ama zaten o şekilde düşünen birisi için alınması gereken bir cihaz. Oyun için çok zaman harcanmiyorsa boşa duram bir kutu olur max.
  11. Z

Son zamanlarda pc ye çıkmayan ps oyunu az kaldı. Birçok oyun pc de var. ghost of tsushima için ps5 bakıyordum pcye çıktı oynadım bitirdim. Almama gerek kalmadı. Şahsi düşünce ve fikirdir ama ben şuan ps5 e para vermem. Gta fanı seveni bekleyeni vs değilim. O yüzden bana göre alınmaz bir konsol...
  12. Z

Alınmaz bence. Kendine has oyunu yok büyük olarak, hiçbir avataj sağlayan yanı yok. Ps plus alıp oyunları oynayabilirsin ama belirli oyunlar var. Bana eğer gerçekten bütçen bunu rahat karsilamiyorsa borçla falan almak saçma geliyor. Ama elinde varsa para ve oyun çok seviyorsan alırsın.
  13. Z

Xbox Series X mi Playstation 5 mi?

o zaman normal ps5 alabılırsın senın ıcın ıyı olur
  14. Z

ortalama pc bil2 25k dan baslıyor fırsat vs cıkmazsa. Oyun oynamayı cok sevıyorsan pro beklenır ve 25k falansa alınır bence. ben cok oyuncu degılım almam mesela. 25k pc almak bana daha mantıklı gelir.
  15. Z

Ben kesinlikle ps5 alırdım. Tam bilmiyorum ama pro falan çıkacak diyorlardı ps5 için. Bekle istersen. Ama araştır pro olayını emin değilim
  16. Z

PS Plus Extra 12 aylık uyguna alabileceğim bi yöntem var mı?

eger kredı kartıyla 12 ay taskıtle alabılıyorsan uyguna gelır :d
  17. Z

elimdeki ps5 ne kadar eder

Hepsiburada da 20400 turkcell pasaj 20k. Kolda 2500 civarı oluyor. Birisi 24 e sıfır garantili ps5 ve +2.Kol alip üzerine de 1-1.5k cebe koyar
  18. Z

elimdeki ps5 ne kadar eder

12 civarı bulabilir misin ? Arıyorum ben de ps5 ama ikinci eller sıfır fiyatında genelde.
  19. Z

Playstation 3 Alınır mı?

Uncharted serisi 4 değil oynadım. Eskileri. Ve until dawn benzeri pcye çıkmamış oyunlar. 1714854185 Pc var zaten. Amacım uncharted eski serisini oynamak ve ps özel oyunlarını oynamak.
  20. Z

Playstation 3 Alınır mı?

ps5 alsam oyun fiyatları cok pahalı gelıyor. xbox gıbı bır bulut sıstemı var mı onda?
Geri