Arama sonuçları: *

1. akıllı kuş

Dying Light 2 CRACKED!

15TL lik keyler legal değil, sen orjinal bir şekilde windowsun sitesinden key alıyormusun? Almıyorsun çünkü keriz değilsin. Neyse, sen devam et beleşe şirketlerin avukatı olmaya, sanki çok bir şey kazanıyorsunda.
  2. akıllı kuş

Dying Light 2 CRACKED!

Zen bir oyuna 600TL veriyorsan allah akıl versin ne diyeyim. Bu arada merak ediyorum windowsun orjinalmi? Hani 3000TL lik windows lisansını atsana.
  3. akıllı kuş

Dying Light 2 CRACKED!

Haklısın. Bazı akılsızlar gidin orjinal oyun alın ama askari ücretin 10/1.5-2 sini verin Diyor.Millet daha adam akıllı geçinemiyor, bunlar 400-500-600TL oyun alın diyor. Ne bileyim bunlar hangi kafayla düşünüyorlar?
  4. akıllı kuş

Dying Light 2 CRACKED!

Usta ne fazlası, üreticileri düşünmek lazım, adamlar dolara çeviriyor parayı. 50TL den yapsa 3-4 dolar falan kazanıyor avrupada 50-60 dolara sattığı oyunu niye 3-4 dolara satsın? Hadi iyimser olduk 100-150TL diyelim 10-15 dolar kazanıyorlar, avrupada sattığı fiyatınıj yarısı bile değil...
  5. akıllı kuş

Dying Light 2 CRACKED!

Ver bakayım oyuna 450-500TL, sonra sıkıl oyundan 3-4 hevesle al, oyunu al, 3-4 saat sonra seni sıkarsa ne yapacan? Bence sıkılırsan sadece kazık yemiş gibi hissedersin arka tarafından.
  6. akıllı kuş

Dying Light 2 CRACKED!

Crack çok faydalı bir şey, millet bi oyuna 400-500TL verip 5-6 saat oynadıktan sonra bırakırsa, oyunu beğenmezse parasını çöpe gitmiş gibi hisseder. Hadi 90-100TL olsa tamam ama yeni çıkan iyi oyunların hiçbiri 350-400 aşağısı değil. Oyun almaya gücüm yetmiyor yav
  7. akıllı kuş

Bu televizyondan ps 5 4K verimi mi

Türkiyede bilinmiyor diye heryerde bilinmiyor diye bir şey yok. normalde yurt dışında nam yapmış bir marka türkiyede değil
  8. akıllı kuş

4K monitör olmadan PS5 kullanılır mı?

2K da yeter bence 1080P de oynar farkını ben hissedemiyorum. not=hissedememe sebebim göz derecemin 3.75 olması olabilr
  9. akıllı kuş

İlk defa Playstation almak ve kullanmak

Hiç konsol kullanmamış ben anlamadığım şekilde usta mortal kombat 11 oyuncusu dayımı 2.maçımda yendim pek zor olmadı alışması kollara (extreme pc oyuncusuyum)
Top Bottom