Neler Yeni

İlk defa Playstation almak ve kullanmak

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
İbrahim Kesler
kendimi bildim bileli pc kullanıcısı ve oyuncusuyum. Özel oyunlarına baktım kaliteli ve güzel geldi ani bir karar ile playstation alma kararı aldım. sorum şu. hayatım boyunca 1 kez dahi playstation veya xbox kullanmadım pc den sonra konsol nasıl bir deneyim yaşatır? ve benim için belkide en önemlisi ve beni korkutan controller ile oyun oynama işine alışmak kısa ve kolay sürer mi. şimdiden teşekkürler.

21ebu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Ebubekir
İnternet kafeye git deneyimle

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Hayatında eline hiç controller almadıysan biraz sıkıntı çıkarabilir ama oynadıkça alışacaksın, bunu dert etmene gerek yok. Eğer PC tarafında 60FPS'e alıştıysan ilk başlarda 30FPS çalışan oyunlar göze batabilir, onun dışında sıkıntı olmaz. Bu arada hangi model konsol alacaksın?

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Daha zor gelicektir oyunlar,pcde kısayollara tuşlara mouse vs alıştığın için kontrolcü ilk başlarda çok zor gelir 2 aya falan toparlarsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
İbrahim Kesler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayatında eline hiç controller almadıysan biraz sıkıntı çıkarabilir ama oynadıkça alışacaksın, bunu dert etmene gerek yok. Eğer PC tarafında 60FPS'e alıştıysan ilk başlarda 30FPS çalışan oyunlar göze batabilir, onun dışında sıkıntı olmaz. Bu arada hangi model konsol alacaksın?
ilk başta bütçe 4 ve 4 proya yetiyordu fakat 2022 de destekleri bitiyormuş bende hem çok daha güçlü hemde çok uzun yıllar idare edeceği için ps5 normal sürüm alacağım allahın izniyle :) dijital sürüm biraz daha ucuz lakin ps4 oyunlarını kutulu uygun fiyata alıp oynamak için diskli versiyonunu tercih edeceğim

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
ilk başta bütçe 4 ve 4 proya yetiyordu fakat 2022 de destekleri bitiyormuş bende hem çok daha güçlü hemde çok uzun yıllar idare edeceği için ps5 normal sürüm alacağım allahın izniyle :) dijital sürüm biraz daha ucuz lakin ps4 oyunlarını kutulu uygun fiyata alıp oynamak için diskli versiyonunu tercih edeceğim
Tabii ki PS5 almak daha iyi olacaktır ama 2022'de destek bitecek diye bir şey yok. En az 2-3 senesi daha var, PS4 Pro için diyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
İbrahim Kesler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tabii ki PS5 almak daha iyi olacaktır ama 2022'de destek bitecek diye bir şey yok. En az 2-3 senesi daha var, PS4 Pro için diyorum.
valla hocam bi kaç sitede 2022 de oyun desteği bitecek gibisinden birşeyler yazıyordu yanlış değilsem tam emin değilim

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,103
İsim
Cicikuş
Daha zor gelicektir oyunlar,pcde kısayollara tuşlara mouse vs alıştığın için kontrolcü ilk başlarda çok zor gelir 2 aya falan toparlarsın.
Hiç konsol kullanmamış ben anlamadığım şekilde usta mortal kombat 11 oyuncusu dayımı 2.maçımda yendim pek zor olmadı alışması kollara (extreme pc oyuncusuyum)

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Hiç konsol kullanmamış ben anlamadığım şekilde usta mortal kombat 11 oyuncusu dayımı 2.maçımda yendim pek zor olmadı alışması kollara (extreme pc oyuncusuyum)
Ben oynarken çok zor gelmişti hocam oda 1 kere ps cafede oynadım,5 yaşımdan beri oyun oynuyorum hiç alışamadım 2 saat falan denedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,047
Üyeler
164,605
Son üye
Eynar
Top Bottom