FatihCevik
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 3,153
Forumdan çık da forumun kalitesi artsın.Forumu gene korsancılar basmış ne güzel forumdaki insanların kalitesi artmış diyordum düşmüş hatta.
Forumdan çık da forumun kalitesi artsın.Forumu gene korsancılar basmış ne güzel forumdaki insanların kalitesi artmış diyordum düşmüş hatta.
Anlayamıyorum. Bilgisiz biride değilsin. Korsanın ney olduğundan haberin vardır. Ama bu kadar korsan dostuysan san açıklayayım. Mesela sen bir oyun geliştiriyorsun, uzun yıllar oyun firmalarında şirketlerinde çalıştın sonra kendi şirketini kurdun ve yıllarını yıllarına katarak oyun yaptın. Fiyatını hakedecek oyun olduğu için oyunun çok güzel diye fiyatıda pahalı. Sonra sende bu oyunu koydun Steam'e. Ama bir baktın sırf parası yok diye 30 yaşındaki adamlar 10 yaşındaki çocuklar gidip korsan yüklüyor eline kar geçmiyor. Hem senin hemde oyunu çalışarak emeğiyle alan kişilerin hakkına giriyorlar. Bu verdiğim örnek bence kimsenin başına gelmesini istemeyeceği bir şey. Sırf parası yok diye bir sürü insan crack aldı.Korsan kullanmıyorum ama kullanana da karışmam korsan kullanan insan kalitesiz mi oluyor anlamadım? Bu nasıl bir cahil düşünce ya gerçekten komiksinizBeğenmiyorsanız böyle insanlarla aynı forumda bulunmayı o zaman ülkeyide terkedin yavrum Türkiye burası herkesin senin gibi babasının parası yok çalışıyorsan da herkes senin gibi çalışmıyor burada 10 yaşında olan kardeşlerimiz de var 30 yaşında olan abilerimiz de 10 yaşındaki bir çocuğun nasıl oyun almasını düşünüyorsun acaba. Ayrıca şunu merak ediyorum hayatın boyunca kaçak bir şey yapmadın mı? İlla ki yapmışsındır ama kalitelisin dimi komik ya bu forum gerçekten çok cahil insanlarla dolu herkesin imkanını kendi imkanıyla bir tutabiliyorlar
Yazık umarım yokluğu yaşarsınız umarım...
Zen bir oyuna 600TL veriyorsan allah akıl versin ne diyeyim. Bu arada merak ediyorum windowsun orjinalmi? Hani 3000TL lik windows lisansını atsana.Neyse uğraşmaya değmez.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Forumu gene korsancılar basmış ne güzel forumdaki insanların kalitesi artmış diyordum düşmüş hatta.
babanızın şirketi sankiSatın almayı tercih ederim.
Oyunun bölgesel fiyatlandırması ve Türkçe dil desteği var. Siz crack oynamaya devam edin, adamlar 3. oyunda Türk pazarından çekilsinler. Olan bize olsun, Aferim.
Benim anlamadığım oynaması ücretsiz olan oyunlar para kazanamıyor mu? Yani PUBG mobile çıktığından beri bedava bu oyunun yapımcıları zarara mı girdi? Bir oyunun para kazanabilmesi için o oyunun ücretli mi olması gerekiyor?Arkadaşım oyuna para verdiğimi görünce oyuna 1 kuruş bile verilmez çünkü altı üstü bir OOOOYYUYUUUUNN dedi.
Ona RDR2'nin yapım maliyetini attım mesaj olarak. Cevap vermedi.![]()
telefonunu çıkart der gibi olacak amaAnlayamıyorum. Bilgisiz biride değilsin. Korsanın ney olduğundan haberin vardır. Ama bu kadar korsan dostuysan san açıklayayım. Mesela sen bir oyun geliştiriyorsun, uzun yıllar oyun firmalarında şirketlerinde çalıştın sonra kendi şirketini kurdun ve yıllarını yıllarına katarak oyun yaptın. Fiyatını hakedecek oyun olduğu için oyunun çok güzel diye fiyatıda pahalı. Sonra sende bu oyunu koydun Steam'e. Ama bir baktın sırf parası yok diye 30 yaşındaki adamlar 10 yaşındaki çocuklar gidip korsan yüklüyor eline kar geçmiyor. Hem senin hemde oyunu çalışarak emeğiyle alan kişilerin hakkına giriyorlar. Bu verdiğim örnek bence kimsenin başına gelmesini istemeyeceği bir şey. Sırf parası yok diye bir sürü insan crack aldı.
Korsan kullanmak günahtır değildir bilemem ama korsan kullanmak emek hırsızlığıdır. Ve etik ahlaka uymamaktır. Birinin emeğini çalmanın savunulacak dini bir tarafı yok. Korsanın yanlış olduğunu bilmeniz için yetişkim olmanız gerek yok korsan kelimesinin ne olduğunu ve nerelerde kullandığını bilmeniz yeterli. Zaten sırf bir yazı için bile insanlara "umarım yokluğu yaşarsınız" demek zaten sizin seviyenizi göstermiş. İnsanlara beddua okuyan birinden bu beklenirdi. Umarım siz yokluğu yaşarsınız.
Bir oyuna 600 TL vermiyorum. Ben zaten genelde ücretli oyun almam aldığım ücretli oyunlarda 50 tl üstü olmaz. Oyunu almam dururum. İlla bir oyunu oynamak için bir yerleriniz mi şişiyor anlamıyorum. Oynamadan duramıyor musunuz? Bu arada Windows Lisansına gelirsek 3000 lira falan değil. İnternette kolayca 30 TL altına bulabilirsiniz. İnternete "15 TL'ye lisans aldık!" yazarsanız karşınıza ShiftDelete videosu çıkar. İyice izleyin derim.Zen bir oyuna 600TL veriyorsan allah akıl versin ne diyeyim. Bu arada merak ediyorum windowsun orjinalmi? Hani 3000TL lik windows lisansını atsana.
Kazanıyor. Küçük bir örnek vereyim reklamlarla para kazanıyor mesela.Benim anlamadığım oynaması ücretsiz olan oyunlar para kazanamıyor mu?
Kazanabiliyor. Reklamlardan, Oyun içi alım satımlardan, E-SPORT arenasından falan gayette kazanabiliyor. En basitinden valoranttaki skinler ve BP için para veren tonlarca insan var. Valorant onlardan parayı götürüyor.Benim anlamadığım oynaması ücretsiz olan oyunlar para kazanamıyor mu? Yani PUBG mobile çıktığından beri bedava bu oyunun yapımcıları zarara mı girdi? Bir oyunun para kazanabilmesi için o oyunun ücretli mi olması gerekiyor?
ulan mesajımı büküp yırtıp neden cevap veriyorsun oem keylerin legal olmadığını 3. kez söylüyorumBir oyuna 600 TL vermiyorum. Ben zaten genelde ücretli oyun almam aldığım ücretli oyunlarda 50 TL üstü olmaz. Oyunu almam dururum. İlla bir oyunu oynamak için bir yerleriniz mi şişiyor anlamıyorum. Oynamadan duramıyor musunuz? Bu arada Windows Lisansına gelirsek 3000 lira falan değil. İnternette kolayca 30 TL altına bulabilirsiniz. İnternete "15 TL'ye lisans aldık!" yazarsanız karşınıza ShiftDelete videosu çıkar. İyice izleyin derim.
15TL lik keyler legal değil, sen orjinal bir şekilde windowsun sitesinden key alıyormusun? Almıyorsun çünkü keriz değilsin. Neyse, sen devam et beleşe şirketlerin avukatı olmaya, sanki çok bir şey kazanıyorsunda.Bir oyuna 600 TL vermiyorum. Ben zaten genelde ücretli oyun almam aldığım ücretli oyunlarda 50 TL üstü olmaz. Oyunu almam dururum. İlla bir oyunu oynamak için bir yerleriniz mi şişiyor anlamıyorum. Oynamadan duramıyor musunuz? Bu arada Windows Lisansına gelirsek 3000 lira falan değil. İnternette kolayca 30 TL altına bulabilirsiniz. İnternete "15 TL'ye lisans aldık!" yazarsanız karşınıza ShiftDelete videosu çıkar. İyice izleyin derim.
Sorunun cevabı değil ama OEM kelimesinin anlamını bildiğinizden emin misiniz?ulan mesajımı büküp yırtıp neden cevap veriyorsun oem keylerin legal olmadığını 3. kez söylüyorum
al bu da kanıtı, adamlar microsoft çalışanına soruyor direkt
bu ne la linkler bozuluyo