Neler Yeni

Dying Light 2 CRACKED!

XenonVL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Ahmet Mehmet
Korsan kullanmıyorum ama kullanana da karışmam korsan kullanan insan kalitesiz mi oluyor anlamadım? Bu nasıl bir cahil düşünce ya gerçekten komiksiniz :D Beğenmiyorsanız böyle insanlarla aynı forumda bulunmayı o zaman ülkeyide terkedin yavrum Türkiye burası herkesin senin gibi babasının parası yok çalışıyorsan da herkes senin gibi çalışmıyor burada 10 yaşında olan kardeşlerimiz de var 30 yaşında olan abilerimiz de 10 yaşındaki bir çocuğun nasıl oyun almasını düşünüyorsun acaba. Ayrıca şunu merak ediyorum hayatın boyunca kaçak bir şey yapmadın mı? İlla ki yapmışsındır ama kalitelisin dimi komik ya bu forum gerçekten çok cahil insanlarla dolu herkesin imkanını kendi imkanıyla bir tutabiliyorlar :D Yazık umarım yokluğu yaşarsınız umarım...
Anlayamıyorum. Bilgisiz biride değilsin. Korsanın ney olduğundan haberin vardır. Ama bu kadar korsan dostuysan san açıklayayım. Mesela sen bir oyun geliştiriyorsun, uzun yıllar oyun firmalarında şirketlerinde çalıştın sonra kendi şirketini kurdun ve yıllarını yıllarına katarak oyun yaptın. Fiyatını hakedecek oyun olduğu için oyunun çok güzel diye fiyatıda pahalı. Sonra sende bu oyunu koydun Steam'e. Ama bir baktın sırf parası yok diye 30 yaşındaki adamlar 10 yaşındaki çocuklar gidip korsan yüklüyor eline kar geçmiyor. Hem senin hemde oyunu çalışarak emeğiyle alan kişilerin hakkına giriyorlar. Bu verdiğim örnek bence kimsenin başına gelmesini istemeyeceği bir şey. Sırf parası yok diye bir sürü insan crack aldı.
Korsan kullanmak günahtır değildir bilemem ama korsan kullanmak emek hırsızlığıdır. Ve etik ahlaka uymamaktır. Birinin emeğini çalmanın savunulacak dini bir tarafı yok. Korsanın yanlış olduğunu bilmeniz için yetişkim olmanız gerek yok korsan kelimesinin ne olduğunu ve nerelerde kullandığını bilmeniz yeterli. Zaten sırf bir yazı için bile insanlara "umarım yokluğu yaşarsınız" demek zaten sizin seviyenizi göstermiş. İnsanlara beddua okuyan birinden bu beklenirdi. Umarım siz yokluğu yaşarsınız.

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,101
İsim
Cicikuş
Neyse uğraşmaya değmez.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Forumu gene korsancılar basmış ne güzel forumdaki insanların kalitesi artmış diyordum düşmüş hatta.
Zen bir oyuna 600TL veriyorsan allah akıl versin ne diyeyim. Bu arada merak ediyorum windowsun orjinalmi? Hani 3000TL lik windows lisansını atsana.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,197
İsim
.
Satın almayı tercih ederim.
Oyunun bölgesel fiyatlandırması ve Türkçe dil desteği var. Siz crack oynamaya devam edin, adamlar 3. oyunda Türk pazarından çekilsinler. Olan bize olsun, Aferim.
babanızın şirketi sanki :D verin paranız varsa napak

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Arkadaşım oyuna para verdiğimi görünce oyuna 1 kuruş bile verilmez çünkü altı üstü bir OOOOYYUYUUUUNN dedi.
Ona RDR2'nin yapım maliyetini attım mesaj olarak. Cevap vermedi. 😁
Benim anlamadığım oynaması ücretsiz olan oyunlar para kazanamıyor mu? Yani PUBG mobile çıktığından beri bedava bu oyunun yapımcıları zarara mı girdi? Bir oyunun para kazanabilmesi için o oyunun ücretli mi olması gerekiyor?

En İyi Cevap
2
Anlayamıyorum. Bilgisiz biride değilsin. Korsanın ney olduğundan haberin vardır. Ama bu kadar korsan dostuysan san açıklayayım. Mesela sen bir oyun geliştiriyorsun, uzun yıllar oyun firmalarında şirketlerinde çalıştın sonra kendi şirketini kurdun ve yıllarını yıllarına katarak oyun yaptın. Fiyatını hakedecek oyun olduğu için oyunun çok güzel diye fiyatıda pahalı. Sonra sende bu oyunu koydun Steam'e. Ama bir baktın sırf parası yok diye 30 yaşındaki adamlar 10 yaşındaki çocuklar gidip korsan yüklüyor eline kar geçmiyor. Hem senin hemde oyunu çalışarak emeğiyle alan kişilerin hakkına giriyorlar. Bu verdiğim örnek bence kimsenin başına gelmesini istemeyeceği bir şey. Sırf parası yok diye bir sürü insan crack aldı.
Korsan kullanmak günahtır değildir bilemem ama korsan kullanmak emek hırsızlığıdır. Ve etik ahlaka uymamaktır. Birinin emeğini çalmanın savunulacak dini bir tarafı yok. Korsanın yanlış olduğunu bilmeniz için yetişkim olmanız gerek yok korsan kelimesinin ne olduğunu ve nerelerde kullandığını bilmeniz yeterli. Zaten sırf bir yazı için bile insanlara "umarım yokluğu yaşarsınız" demek zaten sizin seviyenizi göstermiş. İnsanlara beddua okuyan birinden bu beklenirdi. Umarım siz yokluğu yaşarsınız.
telefonunu çıkart der gibi olacak ama

orijinal windows aldın mı lütfen cevapla (oem legal değil)
Mesaj otomatik birleştirildi:

büyük ihtimal almamışsındır ama tekrar diyeyim eğer taksalardı daha sıkı önlemleri de alırlardı adamlar EA in yaptığı gibi

XenonVL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Ahmet Mehmet
Zen bir oyuna 600TL veriyorsan allah akıl versin ne diyeyim. Bu arada merak ediyorum windowsun orjinalmi? Hani 3000TL lik windows lisansını atsana.
Bir oyuna 600 TL vermiyorum. Ben zaten genelde ücretli oyun almam aldığım ücretli oyunlarda 50 tl üstü olmaz. Oyunu almam dururum. İlla bir oyunu oynamak için bir yerleriniz mi şişiyor anlamıyorum. Oynamadan duramıyor musunuz? Bu arada Windows Lisansına gelirsek 3000 lira falan değil. İnternette kolayca 30 TL altına bulabilirsiniz. İnternete "15 TL'ye lisans aldık!" yazarsanız karşınıza ShiftDelete videosu çıkar. İyice izleyin derim.

XenonVL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Ahmet Mehmet
Benim anlamadığım oynaması ücretsiz olan oyunlar para kazanamıyor mu? Yani PUBG mobile çıktığından beri bedava bu oyunun yapımcıları zarara mı girdi? Bir oyunun para kazanabilmesi için o oyunun ücretli mi olması gerekiyor?
Kazanabiliyor. Reklamlardan, Oyun içi alım satımlardan, E-SPORT arenasından falan gayette kazanabiliyor. En basitinden valoranttaki skinler ve BP için para veren tonlarca insan var. Valorant onlardan parayı götürüyor.

En İyi Cevap
2
Bir oyuna 600 TL vermiyorum. Ben zaten genelde ücretli oyun almam aldığım ücretli oyunlarda 50 TL üstü olmaz. Oyunu almam dururum. İlla bir oyunu oynamak için bir yerleriniz mi şişiyor anlamıyorum. Oynamadan duramıyor musunuz? Bu arada Windows Lisansına gelirsek 3000 lira falan değil. İnternette kolayca 30 TL altına bulabilirsiniz. İnternete "15 TL'ye lisans aldık!" yazarsanız karşınıza ShiftDelete videosu çıkar. İyice izleyin derim.
ulan mesajımı büküp yırtıp neden cevap veriyorsun oem keylerin legal olmadığını 3. kez söylüyorum
"www.webtekno.com/microsoft-turkiye-ile-gorustuk-19-tl-ye-satilan-windows-10-lisanslari-yasal-degil-h64917.html"
al bu da kanıtı, adamlar microsoft çalışanına soruyor direkt

bu ne la linkler bozuluyo

tırnak işaretini sil öyle yaz

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,101
İsim
Cicikuş
Bir oyuna 600 TL vermiyorum. Ben zaten genelde ücretli oyun almam aldığım ücretli oyunlarda 50 TL üstü olmaz. Oyunu almam dururum. İlla bir oyunu oynamak için bir yerleriniz mi şişiyor anlamıyorum. Oynamadan duramıyor musunuz? Bu arada Windows Lisansına gelirsek 3000 lira falan değil. İnternette kolayca 30 TL altına bulabilirsiniz. İnternete "15 TL'ye lisans aldık!" yazarsanız karşınıza ShiftDelete videosu çıkar. İyice izleyin derim.
15TL lik keyler legal değil, sen orjinal bir şekilde windowsun sitesinden key alıyormusun? Almıyorsun çünkü keriz değilsin. Neyse, sen devam et beleşe şirketlerin avukatı olmaya, sanki çok bir şey kazanıyorsunda.

XenonVL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Ahmet Mehmet
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar