Arama sonuçları: *

1. bqrr0595

gamestorrents sitesi güvenli mi?

kimse garantisini veremez de vermezde forumda
  2. bqrr0595

Ps 4 oyun kiralama işi nasıl oluyor?

dostum ben tahminimi anlattım adama yardımcı olsana bilgin varsa
  3. bqrr0595

Ps 4 oyun kiralama işi nasıl oluyor?

yani o iş pek öyle olmuyor sen hesaba giriyorsun oyunu indiriyorsun o hesaptan sonra tüm senkronizasyonları kapattırıyorlar sana ofline olarak oynuyorsun şifreyi değiştirmiyor 2 factor autenticator ile giriyor bağlananlar zaten şifre değişikliği talebinde felan da bulunamıyor o hesaba 50 kişi...
  4. bqrr0595

Playstation 5 alıcam nerden alabilirim ?

amazondan daha güvenli nerden alacaksın ki internet üzerinden :D
  5. bqrr0595

Playstation 5 her yerde off Stock

polemikten zevk mi alıyorsun anlamıyorum ki övüyoruz yukarda sataşıyor haksız çıkarıyoruz boş atıyor ugrasamam senle velet haklısın sen hep haklısın aynen devam
  6. bqrr0595

şu veletlerdeki laf ebeliği öldürücek beni bir gün ama hayırlısı çok iyi davran kendine bol şans lazım olur bu beyinle sana
  7. bqrr0595

canım değil de yiğenim deseydim keşke zekan 9 yaşındaki bebelere taş cıkarıyor maşallah (edit: ılıtmadan soldan soldan BOŞ polemik yok )
  8. bqrr0595

olsun o senin cinsel tercihin saygı duyarız
  9. bqrr0595

canım o almasa bu almasa yarın bi gün alacağın zaman + sı ne - si ne iyi midir kötümüdür kime soracan
  10. bqrr0595

kara borsacılık ülkede meslek haline geldi 2. el arabada karaborsacılık 0 araçta kara borsacılık ps5 karaborsa iphone karaborsa xbox karaborsa birbirmizin sırtına binmeyi adet edindik ülkece hepimiz değilsede hepimizi toplayınca çııkan sonuç bu
  11. bqrr0595

playstation 5 fiyat artışı

tekel olmakla itham etmişsiniz ki sony i x boz daha kaliteli bi konsolla geliyor bu sefer ama her markanın prestij oyunları var. onlar tabii ki seçtiriyor ama bizim afedersiniz bi tarafımıza giyecek donumuz yok artık ülke olarak o kadar hassaslaştık ve kırılgan olduk ki her şey vatandaşa batar oldu...
  12. bqrr0595

oyunlar avrupa oyuncusunu amerikan oyuncusunu sarsmıyor günlüğünün 3 de 1 ine 1 oyun alabiliyor insanlar bizi mahveden 1 kur 2 vergiler kutulu oyun fiyatına bak yeni oyun bu tr fiyatı 700 tl dolar 7.77 6x8lira say doları 480 gerisi vergi bide sen dijital sürüm alıyorsun o fiyata dijital 10...
  13. bqrr0595

god of war ragnarok için alan çıkar ben youtube den izliycem tabii ki :)
  14. bqrr0595

ps5 alma planım temsili
Top Bottom