playstation 5 fiyat artışı

Ben PS4 kullandım. Resmen kendimi sömürülmüş hissettim. Oyunlar çok pahalı, sürekli para akıyor. Kardeşlik yapmazsan çok zor
oyunlar avrupa oyuncusunu amerikan oyuncusunu sarsmıyor günlüğünün 3 de 1 ine 1 oyun alabiliyor insanlar bizi mahveden 1 kur 2 vergiler kutulu oyun fiyatına bak yeni oyun bu tr fiyatı 700 tl dolar 7.77 6x8lira say doları 480 gerisi vergi bide sen dijital sürüm alıyorsun o fiyata dijital 10 dolar daha ucuzdur ps de sonye kızmak mantıksız kardeşlik mecburi ama bu hakkı verende sony bence sony e diycek bişey yok

Screenshot_20201003-211810.png

images.jpg

oyunlar avrupa oyuncusunu amerikan oyuncusunu sarsmıyor günlüğünün 3 de 1 ine 1 oyun alabiliyor insanlar bizi mahveden 1 kur 2 vergiler kutulu oyun fiyatına bak yeni oyun bu tr fiyatı 700 TL dolar 7.77 6x8lira say doları 480 gerisi vergi bide sen dijital sürüm alıyorsun o fiyata dijital 10 dolar daha ucuzdur ps de sonye kızmak mantıksız kardeşlik mecburi ama bu hakkı verende sony bence sony e diycek bişey yok

Alıntıyı görüntüle
Ben Sony kızmıyorum, olan bir gerçeği söylüyorum.

Ben Sony kızmıyorum, olan bir gerçeği söylüyorum.
tekel olmakla itham etmişsiniz ki sony i x boz daha kaliteli bi konsolla geliyor bu sefer ama her markanın prestij oyunları var. onlar tabii ki seçtiriyor ama bizim afedersiniz bi tarafımıza giyecek donumuz yok artık ülke olarak o kadar hassaslaştık ve kırılgan olduk ki her şey vatandaşa batar oldu artık bknz ilgili ata sözü ayranımız yok içmeye tahtıravanla gideriz çeşmeye

Geri