asko56
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,976
bunlarda ısnıma sorunu var diye biliyorum gigabayt alma monitörde farklı marka bakPs5 Slim'in yanına bu monitör alınsa herhangi bir sorun yaratır mı?
bunlarda ısnıma sorunu var diye biliyorum gigabayt alma monitörde farklı marka bakPs5 Slim'in yanına bu monitör alınsa herhangi bir sorun yaratır mı?
Ps5 Slim'in oyun fiyatlarına baktığımda baya pahalı oyunlar var,onun yerine Cd'li alıp ikinci elden Cd almayı düşünüyordum.Sony'nin verilerine göre satılan oyunların %83'ü dijital. Koleksiyoncular ve aşırı gelenekçiler dışında diske yönelim yok yani.
Sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum.Ps5 Slim'in yanına bu monitör alınsa herhangi bir sorun yaratır mı?
Ps5 pro'nun ikinci el fiyatları 28.000TL'den başlıyor.Ps5 slim için uygun SSD önerebilir misin?
zaten bunun fiyatını ps5 slim üzerine koydugunda pro al daha iyi
en iyisi pro almak hem ekran kartı daha iyi üstüne hiç ugraşmadan 2tb direkt geliyor üstüne pro her zaman 2.elde daha pahalı satılır gta 6 içinde pro şart gibi bir şeyBunu almaya kalkmak yerine birazdaha bütçe yükseltip pro almak daha mantıklı gibi duruyor.
Hocam bu PlayStation'ların bileşenleri ile pc bileşenleri aynımı nasıl çalışıyor?en iyisi pro almak hem ekran kartı daha iyi üstüne hiç ugraşmadan 2tb direkt geliyor üstüne pro her zaman 2.elde daha pahalı satılır gta 6 içinde pro şart gibi bir şey
Bunu almaya kalkmak yerine birazdaha bütçe yükseltip pro almak daha mantıklı gibi duruyor.
konsolalrın hepsinde amd cpu ve amd gpu bulunuyorHocam bu PlayStation'ların bileşenleri ile pc bileşenleri aynımı nasıl çalışıyor?
Gpu Nvidia,CPU AMD gibi mi?
Saçma bir arayüze attı.Bulduğum ilanlar bunlar;İkinci el alacaksanız eğer e-ticaret sitelerindeki rakamı referans alarak ikinci el fiyatını buna göre verenlerden uzak durun.
PS5 Slim ve Pro'nun sıfır fiyatları şu şekilde.
Anladım.Ürün filtrelemesinde "önce en yeni olan" filtrelemesini yapmak dahamı mantıklı? Bazıları öyle ürünlere bakıyor.konsolalrın hepsinde amd cpu ve amd gpu bulunuyor
Saçma bir arayüze attı.Bulduğum ilanlar bunlar;
Ps5 Pro
Ps5 Slim
Filtrelemede en yeni ilana bakmak dahamı mantıklı?