2.EL PLAYSTATION 5 İÇİN MAX. VERİLEBİLECEK RAKAM ÖNERİSİ

Ayparcasi

80+
Reaksiyon skoru
5
Selam Dostlar 2.el PlayStation 5 almayı düşünüyorum, Pc Setup var ve artı olarak yanına temizinden PlayStation 5 almayı düşünüyorum. www.Sahibinden.com.tr , www.letgo.com.tr gibi sitelerden biraz araştırma yaptım fakat fiyat olarak o kadar eder mi ya da beklememiyim bilmiyorum, düşüncelerinize ve fikirlerinize açığım. Şimdiden teşekkür ederim herkese

Şu an sıfırı 37 bin TL. Senin gördüğün ikinci el temizinden PS5 Pro'lar ne kadar?

37 bin dediğiniz BİLKOM adı altında garantili dedikleri ama ithalatçı garantiliden pek farkı yok Sony Türkiye'den elini çektiği için pek fark etmiyor. Bende aynı şekilde PC yanına aldım alışgidiş adında bir siteden alışveriş kredisi ile 24K bandında PS5 SLİM 1TB . Bu PS5 ABD üretimi olduğundan içinde ki fiş TR uyumlu değil bu yüzden adamlar kutuyu açıp kullanabileceğiniz şekilde koyup tekrardan kapatıyorlar tek sıkıntısı bu. Eğer ben öyle istemem dersen CFI kodları var sanırsam CFI-2016 EU versiyonu ondan direkt uyumlu çıkar.

37 bin dediğiniz BİLKOM adı altında garantili dedikleri ama ithalatçı garantiliden pek farkı yok Sony Türkiye'den elini çektiği için pek fark etmiyor. Bende aynı şekilde PC yanına aldım alışgidiş adında bir siteden alışveriş kredisi ile 24K bandında PS5 SLİM 1TB . Bu PS5 ABD üretimi olduğundan içinde ki fiş TR uyumlu değil bu yüzden adamlar kutuyu açıp kullanabileceğiniz şekilde koyup tekrardan kapatıyorlar tek sıkıntısı bu. Eğer ben öyle istemem dersen CFI kodları var sanırsam CFI-2016 EU versiyonu ondan direkt uyumlu çıkar.

Benim dediğim Bilkom adı altında değil. Satıcı direkt olarak ithalatçı garantili olduğunu belirtmiş. Şu an Sony garantisi olsa bile 36 bin TL vermek yerine 47 bin TL verip Sony garantili almazdım. 2023'te Sony ve ithalatçı garantili konsollar arasında 2 bin TL oynuyordu şimdi 12 bin TL. Nereye vurursan vur fark uçurum.

Geri