Hocam ben kiralasam oyunları bunları nasıl yaparım?yani o iş pek öyle olmuyor sen hesaba giriyorsun oyunu indiriyorsun o hesaptan sonra tüm senkronizasyonları kapattırıyorlar sana ofline olarak oynuyorsun şifreyi değiştirmiyor 2 factor autenticator ile giriyor bağlananlar zaten şifre değişikliği talebinde felan da bulunamıyor o hesaba 50 kişi giriyor ama kimse kimsenin oyununun üstüne yazmıyor
ps4 te o dediğini yapamazsın. pri ya da sec olarak hesap kiralanır.normal şartlarda pri hesap aktif olursa 1 kişi kullanabilir offline olarak.Farklı bir yöntemi daha var onunla 2 kişi oluyor.PS5 i de düşünürsek 1+1 toplamda 4 kişi pri kullanır.Bir kişi de sec kullanır onda da internet zorunludur.Nereden biliyorum dersen başka bir forumda 5-6 ay ps4 için oyun kiraladım.tüm sisteme hakimim.yani o iş pek öyle olmuyor sen hesaba giriyorsun oyunu indiriyorsun o hesaptan sonra tüm senkronizasyonları kapattırıyorlar sana ofline olarak oynuyorsun şifreyi değiştirmiyor 2 factor autenticator ile giriyor bağlananlar zaten şifre değişikliği talebinde felan da bulunamıyor o hesaba 50 kişi giriyor ama kimse kimsenin oyununun üstüne yazmıyor
dostum ben tahminimi anlattım adama yardımcı olsana bilgin varsaps4 te o dediğini yapamazsın. pri ya da sec olarak hesap kiralanır.normal şartlarda pri hesap aktif olursa 1 kişi kullanabilir offline olarak.Farklı bir yöntemi daha var onunla 2 kişi oluyor.PS5 i de düşünürsek 1+1 toplamda 4 kişi pri kullanır.Bir kişi de sec kullanır onda da internet zorunludur.Nereden biliyorum dersen başka bir forumda 5-6 ay ps4 için oyun kiraladım.tüm sisteme hakimim.