Neler Yeni

Ps 4 oyun kiralama işi nasıl oluyor?

Donkhi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Hasan
Kafama takılan bir şey var internette dijital olarak oyun kiralayan siteler var bu iş tam olarak nasıl oluyor anlamadım. Kiralayan kişiler hesap şifresini değiştiremez mi ?

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Buğra
yani o iş pek öyle olmuyor sen hesaba giriyorsun oyunu indiriyorsun o hesaptan sonra tüm senkronizasyonları kapattırıyorlar sana ofline olarak oynuyorsun şifreyi değiştirmiyor 2 factor autenticator ile giriyor bağlananlar zaten şifre değişikliği talebinde felan da bulunamıyor o hesaba 50 kişi giriyor ama kimse kimsenin oyununun üstüne yazmıyor

Donkhi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Hasan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yani o iş pek öyle olmuyor sen hesaba giriyorsun oyunu indiriyorsun o hesaptan sonra tüm senkronizasyonları kapattırıyorlar sana ofline olarak oynuyorsun şifreyi değiştirmiyor 2 factor autenticator ile giriyor bağlananlar zaten şifre değişikliği talebinde felan da bulunamıyor o hesaba 50 kişi giriyor ama kimse kimsenin oyununun üstüne yazmıyor
Hocam ben kiralasam oyunları bunları nasıl yaparım?

ps4 te o dediğini yapamazsın. pri ya da sec olarak hesap kiralanır.normal şartlarda pri hesap aktif olursa 1 kişi kullanabilir offline olarak.Farklı bir yöntemi daha var onunla 2 kişi oluyor.PS5 i de düşünürsek 1+1 toplamda 4 kişi pri kullanır.Bir kişi de sec kullanır onda da internet zorunludur.Nereden biliyorum dersen başka bir forumda 5-6 ay ps4 için oyun kiraladım.tüm sisteme hakimim.

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Buğra
ps4 te o dediğini yapamazsın. pri ya da sec olarak hesap kiralanır.normal şartlarda pri hesap aktif olursa 1 kişi kullanabilir offline olarak.Farklı bir yöntemi daha var onunla 2 kişi oluyor.PS5 i de düşünürsek 1+1 toplamda 4 kişi pri kullanır.Bir kişi de sec kullanır onda da internet zorunludur.Nereden biliyorum dersen başka bir forumda 5-6 ay ps4 için oyun kiraladım.tüm sisteme hakimim.
dostum ben tahminimi anlattım adama yardımcı olsana bilgin varsa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,582
Üyeler
161,094
Son üye
technocholic
Top Bottom