Neler Yeni

playstation özel oyun eksikliği

Patates Köftesi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
Batın Köse
Bugün Saat gece 1'de State of Play var. 15 taneden fazla oyun gösterilecek. Bu oyunlr gelebilirmiş.

• Rise of the Ronin
  • Death Stranding 2
  • Final Fantasy 7 Rebirth
  • Sonic Generations Remastered
  • Silent Hill 2 Remake
  • Yeni Metro oyunu(VR özel)
  • Judas
  • Until Dawn Remastered
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kaliteli ve büyük oyun yapmak çok zor hocam. Ubisoft çok hızlı çıkartıyor oyun ama hepsi kötü çıktı. Mirage felan kötüydü bence.
death stranding çıkacak mı bakalım

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Elvan kocer
Konsol satışı nasıl az daha çeyrek bitmeden 50 milyona ulaştık diye kutlama yapıyordu ps tarafı ve xbox da herhangi bir özel oyun mantığı olmadığı sürece bu böyle devam eder
olabilir ama şuan gta 6 ya kadar konsol almak mantıksız

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Elvan kocer
Bugün Saat gece 1'de State of Play var. 15 taneden fazla oyun gösterilecek. Bu oyunlr gelebilirmiş.

• Rise of the Ronin
  • Death Stranding 2
  • Final Fantasy 7 Rebirth
  • Sonic Generations Remastered
  • Silent Hill 2 Remake
  • Yeni Metro oyunu(VR özel)
  • Judas
  • Until Dawn Remastered

Kaliteli ve büyük oyun yapmak çok zor hocam. Ubisoft çok hızlı çıkartıyor oyun ama hepsi kötü çıktı. Mirage felan kötüydü bence.
zaten ubisofttan nefret ediyorum ah be eski ubisoft

mehmet_10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
mehmet
olabilir ama şuan gta 6 ya kadar konsol almak mantıksız
Yurtdışında sadece Spiderman 2 için PS5 alan vardı hocam. Konsol almak mantıksız değil çok güzel oyunlar çıktı PS5'e. Bu yılda bol bol oyun gelecek daha ne olsun? Biliyorum size bu oyunlar hitap etmiyor ama diğer oyuncular için öyle değil.

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Gösterirler gibi. Çünkü Hideo Kojima sosyal medya'da state of play etkinliğini paylaştı.
Sony tarafında beklediğim oyunlar var ama şu Black Myht : Wukong'ın açılmasını bekliyorum. Hâlâ açık değil PS Store'de.
Yurtdışında sadece Spiderman 2 için PS5 alan vardı hocam. Konsol almak mantıksız değil çok güzel oyunlar çıktı PS5'e. Bu yılda bol bol oyun gelecek daha ne olsun? Biliyorum size bu oyunlar hitap etmiyor ama diğer oyuncular için öyle değil.
Yurtiçinde de var. Ben. :D

Patates Köftesi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
Batın Köse
yurt dışında konsol pc den daha fazla ilgi var zaten

mehmet_10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
mehmet
Sony tarafında beklediğim oyunlar var ama şu Black Myht : Wukong'ın açılmasını bekliyorum. Hâlâ açık değil PS Store'de.

Yurtiçinde de var. Ben. :D
Bende Spiderman serisi için PS5 almıştım :) Wukong'u belki State of Play'de gösterebilirler belli olmaz. Zaten PS Blog'da 15'ten fazla oyun göstereceğiz yazmışlar o oyunları düşünüyorum.

yurt dışında konsol pc den daha fazla ilgi var zaten
Evet biliyorum hocam.

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Elvan kocer
n
e diyelim rekabet her zaman iyidir
konsol almak sadece özel oyunla alakası olsaydı xbox satmazdı konsol neden alınır sorusuna düşün bence
gamepass sistemi yüzünden satıyor ama benim için ps öyle değil ps = büyük özel oyunlar

Top Bottom