Sen oyuna bakmıyor muydun kardeşim? Şimdi kaç kişi oynayacak ya diyip kaçıyorsun ben burada bütün özel oyunları saydım. 2024'te de bu oyunlar geliyor haberin olsun.helldrivers oynayacak kaç kişi var acaba
Sen oyuna bakmıyor muydun kardeşim? Şimdi kaç kişi oynayacak ya diyip kaçıyorsun ben burada bütün özel oyunları saydım. 2024'te de bu oyunlar geliyor haberin olsun.helldrivers oynayacak kaç kişi var acaba
Gelebilir ama ben bu oyunları önceden oynamak istiyorum. Mesela GTA 6 ilk önce konsollara gelecek. PC'ye 1-2 yıl sonra gelecek ama insanlar GTA 6 geleceği an herkes konsol alacak ve konsollar peynir ekmek gibi satacak. Zaten o yüzden Sony 2024 sonunda PS5 Pro'yu çıkartacak.ve aydıklarının arasından çoğu pc ye geldi veya yakında gelecek
özel oyundan kasıt ps firmalarının yaptığı oyunları kastettim insomniac veya naughty dog meselaSen oyuna bakmıyor muydun kardeşim? Şimdi kaç kişi oynayacak ya diyip kaçıyorsun ben burada bütün özel oyunları saydım. 2024'te de bu oyunlar geliyor haberin olsun.
eski oyunların gelmesi okey zaten horizon bu sene pc ye geliyor bu saçma bencePC Portu konusuna katılmıyorum. Eski oyunları artık gözden çıkardılar, satın alan aldı, oynayan oynadı. Aynı oyunları nispeten düşük maliyetle port ederek yeni oyun bütçesi çıkarmak çok mantıklı bence.
Evet kaliteyi gördük knk. Redfall felan çok iyi oyundu dimi?xbox oyunları yine kaliteli 2024 içinde çıkacak 4 özel oyunları var
hala fikrim aynı sadece gta 6 için ps almamGelebilir ama ben bu oyunları önceden oynamak istiyorum. Mesela GTA 6 ilk önce konsollara gelecek. PC'ye 1-2 yıl sonra gelecek ama insanlar GTA 6 geleceği an herkes konsol alacak ve konsollar peynir ekmek gibi satacak. Zaten o yüzden Sony 2024 sonunda PS5 Pro'yu çıkartacak.
Tutmadığı veya beğenilmediği için olabilir. Konsol sattıracak ayarda olanlara bakmak lazım. GoW, Spider-Man, Last of Us gibi.özel oyundan kasıt ps firmalarının yaptığı oyunları kastettim insomniac veya naughty dog mesela
Mesaj otomatik birleştirildi:
eski oyunların gelmesi okey zaten horizon bu sene pc ye geliyor bu saçma bence
2024 içerisinde çıkacak oyunlar gayet kaliteli gibi görünüyor umarım iyi çıkar burda benim amacım xbox fanoyluk yapmak değil ps firmalarının oyun yapmamasıEvet kaliteyi gördük knk. Redfall felan çok iyi oyundu dimi?
Bu senin düşüncen knk. Yurtdışındaki herkes sadece bir oyun için konsol alacak.hala fikrim aynı sadece gta 6 için ps almam
PS4'e oyun geldiği için mi bunu diyorsun? Örnek- GoW Ragnarok, Horizon gibi gibips firmalarının oyun yapmaması