Neler Yeni

playstation özel oyun eksikliği

mehmet_10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
mehmet
helldrivers oynayacak kaç kişi var acaba
Sen oyuna bakmıyor muydun kardeşim? Şimdi kaç kişi oynayacak ya diyip kaçıyorsun ben burada bütün özel oyunları saydım. 2024'te de bu oyunlar geliyor haberin olsun.

muhammetdd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet
PC Portu konusuna katılmıyorum. Eski oyunları artık gözden çıkardılar, satın alan aldı, oynayan oynadı. Aynı oyunları nispeten düşük maliyetle port ederek yeni oyun bütçesi çıkarmak çok mantıklı bence.

mehmet_10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
mehmet
ve aydıklarının arasından çoğu pc ye geldi veya yakında gelecek
Gelebilir ama ben bu oyunları önceden oynamak istiyorum. Mesela GTA 6 ilk önce konsollara gelecek. PC'ye 1-2 yıl sonra gelecek ama insanlar GTA 6 geleceği an herkes konsol alacak ve konsollar peynir ekmek gibi satacak. Zaten o yüzden Sony 2024 sonunda PS5 Pro'yu çıkartacak.

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Elvan kocer
Sen oyuna bakmıyor muydun kardeşim? Şimdi kaç kişi oynayacak ya diyip kaçıyorsun ben burada bütün özel oyunları saydım. 2024'te de bu oyunlar geliyor haberin olsun.

özel oyundan kasıt ps firmalarının yaptığı oyunları kastettim insomniac veya naughty dog mesela
Mesaj otomatik birleştirildi:

PC Portu konusuna katılmıyorum. Eski oyunları artık gözden çıkardılar, satın alan aldı, oynayan oynadı. Aynı oyunları nispeten düşük maliyetle port ederek yeni oyun bütçesi çıkarmak çok mantıklı bence.
eski oyunların gelmesi okey zaten horizon bu sene pc ye geliyor bu saçma bence

mehmet_10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
mehmet
xbox oyunları yine kaliteli 2024 içinde çıkacak 4 özel oyunları var
Evet kaliteyi gördük knk. Redfall felan çok iyi oyundu dimi?

rWZ4B7knqVv5xecxnAZ5zd-768-80.png.webp

2-14.jpg

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Elvan kocer
Gelebilir ama ben bu oyunları önceden oynamak istiyorum. Mesela GTA 6 ilk önce konsollara gelecek. PC'ye 1-2 yıl sonra gelecek ama insanlar GTA 6 geleceği an herkes konsol alacak ve konsollar peynir ekmek gibi satacak. Zaten o yüzden Sony 2024 sonunda PS5 Pro'yu çıkartacak.
hala fikrim aynı sadece gta 6 için ps almam

muhammetdd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet
özel oyundan kasıt ps firmalarının yaptığı oyunları kastettim insomniac veya naughty dog mesela
Mesaj otomatik birleştirildi:

eski oyunların gelmesi okey zaten horizon bu sene pc ye geliyor bu saçma bence
Tutmadığı veya beğenilmediği için olabilir. Konsol sattıracak ayarda olanlara bakmak lazım. GoW, Spider-Man, Last of Us gibi.

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Elvan kocer
Evet kaliteyi gördük knk. Redfall felan çok iyi oyundu dimi?

rWZ4B7knqVv5xecxnAZ5zd-768-80.png.webp

2-14.jpg
2024 içerisinde çıkacak oyunlar gayet kaliteli gibi görünüyor umarım iyi çıkar burda benim amacım xbox fanoyluk yapmak değil ps firmalarının oyun yapmaması

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,998
Üyeler
160,921
Son üye
grrqusuu
Top Bottom