Arama sonuçları: *

1. M

KONSOL İÇİN TV ARIYORUM AMA!

senin artkı zeka olarak yeterince gelişemediğini düşünmeye başladım tamam sen git 60hz yayını 360hz den izlede daha fazla kafa açma
  2. M

yapay zeka dediğin herşeyi doğru bilemez kullanıcı deneyimiyle gelişiyor bir kaç ay önce bardakta dolu şarap çizemiyordu hatanı kabul et
  3. M

KALİTESİZ BİR ÜRÜN ALMAZSA ÖYLE BİR BULANIKLIK OLMAZ ZATEN HZ İLE ALAKALI DEĞİL O
  4. M

dalga mı geçiyorsun hızlı hareketli sahnelerde demiş o sahnelerde hz 144 e peek mi atıyor yine 60 kalıyor
  5. M

bilader iyice rezil oluyorsun adam yayın izleyecem diyor fare oynatacam demiyor sana fps nin açılımı frame per seconds yani saniyede görüntülenen kare hz ise ekranın kaç kaç kere yenilendiği yani sen 60fps lik içeriği 600hz de izlesen bir şey değişmez
  6. M

Playstation 5 için Tv önerisi

samsung un sitesinden öğrenci indirimi ile 4k oled vardı ona bak
  7. M

FC 25 alınır mı? yoksa parayı FC 26yamı biriktirmeliyim

bjk dışında fb ve GS nin lisansı var fc 25 te ayrıca sizin fc 26 için çıkacağınız fiyat nedir eğer bir dahaki yaza doğru alırım derseniz fc 26 15 dolara düşüyor bu senede fc 25 alırsınız 15 dolara 30 dolara 2 oyunuda almış olursunuz ultimate team oynamıyorsanız dediğimi yapmanız daha iyi
  8. M

Ps4 pro kırık alınır mı ?

bu fiyat verilmez ps4 e
  9. M

2.el playstation 3 piyasasına hakim birilerine ihtiyacım var

max 4k üstünü satamazsınız piyasada 5k ya kadar çıkanlar var fakat onlarda satamadığı için ya düşüyor yada pazarlıkla indiriyor
  10. M

Digital Foundry : GTAVI Sadece 30FPS Çalışacak! 1152p Render

ps5 o cpu ile 16k olsa bile açmaz
  11. M

PS5 Mİ YOKSA PS5 PRO MU?

ps5 900p 50 60 verir ps5 pro 2k upscale ile 60 verir
  12. M

PS5 Mİ YOKSA PS5 PRO MU?

ben verebileceğini düşünmüyorum içindeki ekran kartı amd üretimli ve amd rt konusunda çokta iyi değil 4k 60 veremez o yüzden
  13. M

PS5 Mİ YOKSA PS5 PRO MU?

yukarıda arkadaşın dediği gibi oyun native rt ile gelirse ps5 pro 5k 60 veremez
  14. M

Xbox Series X vs Ps5

pc ye yükseltme yapsanız daha iyi oyun fiyatları sorunsa
  15. M

PS4 nerden alınmalı?

facebook bakabilirsiniz orda uyguna çıkıyor
  16. M

Ps5 alacağım yardım edebilirseniz sevinirim

hocam fat kasanın ilk modelleri biraz sorunlu slime bütçeniz varmı
  17. M

İkinci el ps3 bu fiyata alınır mı?

hocam tartışıkcak bir konu değil zaten bu 2 medeni insan gibi bilgi alışverişinde bulunduk siz olmadığını ben olduğunu savundum ve görünen o ki ben haklı çıktım bu çok normal bir şey
  18. M

hayır hocam slim kasalarda bulunuyor bol bol buyrun bir kaç tanesi= https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyun-konsol-oyun-konsolu-ps-3tertemiz-1187295322/detay/...
  19. M

sahibindende bol bol ps3 slim 2 kol var 4k ya niye bulamasın?
  20. M

alınmaz 2 kollu ps3 4k eder max fiyatlar uçuk
Geri