PS4 nerden alınmalı?

Cheazy

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
447
Merhabalar elimde 7500 tl var. Daha önce hiç konsolum olmadı. Amacım fifa atmak, hikayeli oyunlar falan oynamak. Hevesimi attıktan sonra da satmak. Bu cihaz hangi paralara alınır? Piyasası nedir? Ne kadar verilir? Bu sorularıma yanıt aramakltayım. Cevaplarınız için teşekkürler.

Merhabalar elimde 7500 tl var. Daha önce hiç konsolum olmadı. Amacım fifa atmak, hikayeli oyunlar falan oynamak. Hevesimi attıktan sonra da satmak. Bu cihaz hangi paralara alınır? Piyasası nedir? Ne kadar verilir? Bu sorularıma yanıt aramakltayım. Cevaplarınız için teşekkürler.
alma ps4

oyun kolu alıp bunu bilgisayarda da yapabilirsiniz. para vermek saçma olur

Xbox ve PlayStation alıp kullanmış ve satmış birisi olarak söylüyorum ki sırf heves almak için evet PlayStation daha mantıklı... Piyasası aynı Apple iPhone gibi çok hızlı bir şekilde elden çıkartman mümkün. Sarı siteden bulunduğun şehirde test edip alabileceğim slim kasa hiç açılmamış fan sesi olmayan modelleri direkt tercih edebilirsin. Ancak oyun fiyatlarının yüksek olması fiziksel oyunların bile pahalı olmasından kaynaklı bu hobiniz kısa zaman sonra satayım artık yeter moduna geçecektir.

facebook bakabilirsiniz orda uyguna çıkıyor

Yok hiç keyifli olmuyor 30fps oyun oynamak
ps4 te tlou 60 fps çalışmaz mı misal?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tlou geçtim fc24 25 ps kafelerde oynuyoruz arkadaşlarla kasmanın k sini yaşamadım hiç.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,963
Üyeler
183,497
Son üye
Kunakan1740
Geri