Zerkavizs
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 151
Akrabam ps3 alacakmış bana sordu bende konsollardan hiç anlamam, bilmiyorum sizce bu alınır mı?
alınmaz 2 kollu ps3 4k eder max fiyatlar uçukAkrabam ps3 alacakmış bana sordu bende konsollardan hiç anlamam, bilmiyorum sizce bu alınır mı?
O fiyata PS3 bulamazsın bulsan da fat kasa olur ya da bozuk olur.alınmaz 2 kollu ps3 4k eder max fiyatlar uçuk
sahibindende bol bol ps3 slim 2 kol var 4k ya niye bulamasın?Alınmaz diyenlere bakmayın herkesin bütçesi PS4'e bile yetmiyor sonuçta. Evet eskide kalmış olabilir ama yine de günümüzde alınabilir bir konsol.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
O fiyata PS3 bulamazsın bulsan da fat kasa olur ya da bozuk olur.
Fat kasadır senin dediğin. Süper slim ya da slim kasa almak daha mantıklı olur ki sorun çıkarmasın.sahibindende bol bol ps3 slim 2 kol var 4k ya niye bulamasın?
5k veriyorsun sanki 500 tl gibi yazmışsın. 15 senelik cihaza 5k vermek salaklıkAlınmaz diyenlere bakmayın herkesin bütçesi PS4'e bile yetmiyor sonuçta. Evet eskide kalmış olabilir ama yine de günümüzde alınabilir bir konsol.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
O fiyata PS3 bulamazsın bulsan da fat kasa olur ya da bozuk olur.
2000 TL 3000 TL gibi rakamlara satmaları imkansız ondan dedim. 2025 yılındayız 2020'de değil.5k veriyorsun sanki 500 tl gibi yazmışsın. 15 senelik cihaza 5k vermek salaklık
o paraya ps4 de alınır.2000 TL 3000 TL gibi rakamlara satmaları imkansız ondan dedim. 2025 yılındayız 2020'de değil.
hayır hocam slim kasalarda bulunuyor bol bol buyrun bir kaç tanesi=Fat kasadır senin dediğin. Süper slim ya da slim kasa almak daha mantıklı olur ki sorun çıkarmasın.
Tamam siz bilirsiniz o zaman.o paraya ps4 de alınır.
Neyse tartışmayalım size hak veriyorum.hayır hocam slim kasalarda bulunuyor bol bol buyrun bir kaç tanesi=