Arama sonuçları: *

1. M

Playstation 5'e 32K verilir mi?

Tek kol verisyonu 20K, ama çift kol çok işe yarıyor arkadaş için olsun, şarj açısıncdan olsun. https://www.beymen.com/tr/p_sony-playstation-5-1-tb-slim-digital-edition-oyun-konsolu_1380841?ref=akakce&v=1.51.2
  2. M

PS4 3 bip sesi ve kırmızı ışık

Tamiri yaptırdığınız kişi parçaları oturtmamış olabilir mi? Temas olmadığından ısıyı aktaramıyordur belki.
  3. M

Ps 5 en uygun nasıl alırım

Sahibinden üzerinden sıfır bakabilirsin. Yurt dışından getirenler var, ancak iyi seç.
  4. M

PS6 ÇIKANA KADAR SERİES S YETERMİ?

Arkadaşlar ile online oyun oynayıp, ortalama oyunlar oynayacaksanız Xbox size yeterli gelir. PS5, God of War, TLOU vb. özel oyunlar veya ağır oynayacaksanız daha mantıklı, 4K60FPS desteği var. Yok bana 1080p yeterli dersiniz, Xbox sizi idare eder yeteri kadar.
  5. M

PS5 Daha mantıklı bütçe yetiyorsa. Satması daha kolay olur. Daha fazla iyi oyun var. Series S için Xbox Game Pass var. Hem PC hemde Xbox'ta kullanarak kâr edebilirsiniz. İhtiyacınıza göre tercih yapın hocam.
  6. M

O zaman PS5 alın hocam. Şimdiden PSN hesabı açıp oyun vs. biriktirebilirsiniz. Bütçeniz yetmiyorsa Series S en fiyat performans. Ayrıca taksit ile PC'de düşünebilirsiniz.
  7. M

Hocam amacı tam anlayamadım. Neden PS6 çıkana kadar? Önümüzdeki 3-4 sene yeterli olur bence.
  8. M

Ps5 kolları in aparat önerisi

Çok sayıda stand var hocam. Zevkinize göre veya beğendiğiniz oyuna göre alabilirsiniz. 1710875812 Beğendiğiniz tarzı veya oyunları söylerseniz atarım birkaç tane.
  9. M

YARDIM!!! PS5 te COD zombi modu 2 kişilik nasıl yapılır??????????

İkinci kişi oturum açıyor, normal kolu açıp hesabına giriyor. Siz lobideyken (Askerin size baktığı yer) o kısımda X'e yada Options tuşuna basıyor ikinci oyuncu kolda. 1710684394 Sağ üstte yazı çıkar zaten.
  10. M

Emin değilim hocam. Varsa YouTube'da videosu vardır. Oradan bakabilirsiniz.
  11. M

Modern Warfare 3 zombi modunda desteklemiyor sanırsam, başka bir PS5 ile diğer kişinin katılması gerek.
  12. M

PS 5 ekranda karıncalanma oluyor!

Ne demek hocam, yardım edelim diye burdayız :) Sizede.
  13. M

Benim bildiğim yok. Kutu içeriğini eksiksiz koyup, dedikleriniz ile gönderim yapmanız yeterli. Ancak hatırladığım kadarıyla İl'inizde Sony Yetkili Servis varsa onlara götürebiliyorsunuz direkt.
  14. M

Tamir edebiliyorsalar ediyorlar bildiğim, edemezlerse sıfır ile değişim yapıyorlar (Durum hakkında bilgi veriyorlardı en son). Ben şu ana kadar kendimde dahil hep olumlu şeyler gördüm ve okudum. Bazı kişiler garantide sıkıntı yaşamış ancak onlar yurtdışı cihaz alıp, Türkiye'de tamir ettirmeye...
  15. M

Tamamdır hocam. Görüntüyü kaldırın ne olur ne olmaz :D Sizin cihazın garantisi Resmi Sony Garantisi. Eğer cihazda sıkıntı varsa kesinlikle hallederler. Biz sırf Analog'ta hafif bir kayma oluyor diye Dualshock 4 göndermiştik, direkt sıfırı ile değiştiler.
  16. M

Aldığınız yer değil de, satıcı olarak Amazon'dan aldıysanız Resmi olması gerek. Bence yarın arayıp bu garanti durumunu sorun ilk. Ardından olumlu dönüş alırsanız yollayın garantiye. 1710199396 Zaten PC'niz varmış hocam. O sizi oyalar bir süre.
  17. M

Garanti nerenin? Resmi Garanti mi?
  18. M

Bir dakika hocam. 1710198791 Ayarları kurcaladınız mı? Belki HDR veya diğer ekran ayarlarından yapıyor olabilir. Ayrıca HDMI kablosunun girişini hafif oynatın bakalım, temassızlık olma ihtimali var mı diye (kanırtmayın hocam :D).
  19. M

Mümkünse başka ekranda deneyin. Ev Tv'si vs. Diğer türlü PS5'in HDMI'ı arızalı olabilir.
Top Bottom