Neler Yeni

PS 5 ekranda karıncalanma oluyor!

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dün olmaya başladı ve bende hdmi kablosundandır dedim ve kabloyu değiştim (orijinal kutusundan çıkanı kullanmıyordum) kutusundan çıkanı taktım sorun yok gibiydi sonra bugün tekrar olmaya başladı, sorun özellikle siyah ekranda belli oluyor ve noktalar halinde ekranın her yerinde beliriyor. Garantiye yollayayım diyorum sizce ne yapayım? Cihaz cfi-1116A modeli 30 hazirana kadar garantisi var.

muhammetdd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
Muhammet
Oyunda mı oluyor, normal ana ekranda mı?

muhammetdd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
Muhammet
Sürekli oluyor hem ana ekranda hem oyunda, ayrıca kontrolcünün L2 tuşunda çınlama var, bir süredir öyle kullanıyorum kontrolcüyü.
Mümkünse başka ekranda deneyin. Ev Tv'si vs. Diğer türlü PS5'in HDMI'ı arızalı olabilir.

muhammetdd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
Muhammet

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir dakika hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayarları kurcaladınız mı? Belki HDR veya diğer ekran ayarlarından yapıyor olabilir. Ayrıca HDMI kablosunun girişini hafif oynatın bakalım, temassızlık olma ihtimali var mı diye (kanırtmayın hocam :D).
Baktım ayarlara vs. ama bir sorun bulamadım ayrıca kullandığım monitörü bilgisayarımda da kullanıyorum yani sorun konsolda bence, gerçekten hiç uğraşmak istemiyorum garanti işi ile vs. ama ne yapayım mecburum yarın götüreceğim cihazı koldaki sorunu da söylerim diyorum hocam hem. Sizce bir çözüm sunarlar mı?

muhammetdd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
Muhammet
Baktım ayarlara vs. ama bir sorun bulamadım ayrıca kullandığım monitörü bilgisayarımda da kullanıyorum yani sorun konsolda bence, gerçekten hiç uğraşmak istemiyorum garanti işi ile vs. ama ne yapayım mecburum yarın götüreceğim cihazı koldaki sorunu da söylerim diyorum hocam hem. Sizce bir çözüm sunarlar mı?
Garanti nerenin? Resmi Garanti mi?

muhammetdd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
Muhammet
Amazon tr den almıştım, faturaya bakıyorum ama anlamadım garantisi resmi mi değil mi
Aldığınız yer değil de, satıcı olarak Amazon'dan aldıysanız Resmi olması gerek. Bence yarın arayıp bu garanti durumunu sorun ilk. Ardından olumlu dönüş alırsanız yollayın garantiye.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Zaten PC'niz varmış hocam. O sizi oyalar bir süre.

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Garanti belgesi şu şekilde.

muhammetdd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
Muhammet
Garanti belgesi şu şekilde.
Tamamdır hocam. Görüntüyü kaldırın ne olur ne olmaz :D Sizin cihazın garantisi Resmi Sony Garantisi. Eğer cihazda sıkıntı varsa kesinlikle hallederler. Biz sırf Analog'ta hafif bir kayma oluyor diye Dualshock 4 göndermiştik, direkt sıfırı ile değiştiler.

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Tamamdır hocam. Görüntüyü kaldırın ne olur ne olmaz :D Sizin cihazın garantisi Resmi Sony Garantisi. Eğer cihazda sıkıntı varsa kesinlikle hallederler. Biz sırf Analog'ta hafif bir kayma oluyor diye Dualshock 4 göndermiştik, direkt sıfırı ile değiştiler.
Tamiri varsa yapıyorlar yoksa yenisi ile mi değişiyorlar hocam? Yani garantiden memnun kalırım diyorsunuz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,539
Üyeler
164,692
Son üye
brkdrk
Top Bottom