Neler Yeni

Ps5 kolları in aparat önerisi

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
796
İsim
Mert
Arkadaşlar ps5 kollarımı koymam için bir aparat lazım ama bana şarj istasyonu önermeyin şarj olmasına gerek yok sadece üstüne düşmeyceği durcağı bir apart olsa yeterli varmı önerileriniz

muhammetdd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
Muhammet
Çok sayıda stand var hocam. Zevkinize göre veya beğendiğiniz oyuna göre alabilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Beğendiğiniz tarzı veya oyunları söylerseniz atarım birkaç tane.

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar ps5 kollarımı koymam için bir aparat lazım ama bana şarj istasyonu önermeyin şarj olmasına gerek yok sadece üstüne düşmeyceği durcağı bir apart olsa yeterli varmı önerileriniz

Arkadaşın dediği gibi dekoratif standlar var ama pek kullanışlı değil. Düz standlar daha iyi. Aşağıda benim kullandığım God Of War temalı olan var. Baltası kırıldı. Yapıştırdım. Ayrıca o balta yerinde sabit olmadığı için kontrolcüyü alıp yerine koyarken düşüyor. Bunu da yapıştırarak çözdüm.

Şu şekilde basit olanlar pratiktir.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Arkadaşın dediği gibi dekoratif standlar var ama pek kullanışlı değil. Düz standlar daha iyi. Aşağıda benim kullandığım God Of War temalı olan var. Baltası kırıldı. Yapıştırdım. Ayrıca o balta yerinde sabit olmadığı için kontrolcüyü alıp yerine koyarken düşüyor. Bunu da yapıştırarak çözdüm.

Şu şekilde basit olanlar pratiktir.

Knk üsteki modeli cift taraflı bantla yapıştırsak hallolurmu görüntüde sorun olmaz demi

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Knk üsteki modeli cift taraflı bantla yapıştırsak hallolurmu görüntüde sorun olmaz demi

Ben Japon yapıştırıcı ile yapıştırdım. Çift taraflı bantı oraya geçirdikten sonra balta tam oturmayabilir. Çok geniş değil çünkü.

IMG_20240320_000554.jpg

Top Bottom