Arama sonuçları: *

1. oğuzhan18

35 bin tl ye PS5 PRO ALINIR MI?

ben senin yerinde olsam güzel pc alıp bide 27 inch monitör alıp online oyunları arkadaşlarınla oynarsın hikaye bazlı oyunları crack indirerek ful grafiklerde oynaman daha mantıklı.
  2. oğuzhan18

Pc mi almalıyım ps5 mi

pc almak tabii ki daha mantıklı çünkü alıyorsun 2k monitör yada 27 inch bi monitör alıyorsun birde dualsens sonra torrenten hikayeli olan oyunları indiriyorsun ve keyfine bakıyorsun yüksek ayarlarda.
  3. oğuzhan18

pc oyunları için ps kolu öneriniz var mı

Ps3 kolu ile fifa 24 pes spider man god of War oynadım xbox diye Bi uygulama var onu indiriyorsun tuş atamalrını yapıyorsun sorunsuz kullanıyorsun.
  4. oğuzhan18

Orası sana kalmış varsa tabi
  5. oğuzhan18

Ben xbox9 nesil kol aldım yeşil yemin ediyorum Ps3 kolu daha rahat geliyordu elime. Alışmaya çalıştım yok arka tuşlar parmaklarıma yapışıyor 4 parmak yani ben hiç beğenmedim gittim dualsens aldım rahatım dediğim daha mantıklı dualshock 4
  6. oğuzhan18

Ozaman dualshock 4
  7. oğuzhan18

Bütçe yetiyorsa tabii ki dualsens yoksa xbox son nesil güncel fiyatları bilmiyorum.
  8. oğuzhan18

Playstation 5 Almayı Düşünüyorum

2. el fiyatlara bak arkadaşım 12k fiyata çift kollu güncel oyunlu denk getirdi letgodan.
  9. oğuzhan18

2024 de ps 3 alınır mı?

sadece arkadaşlarla pes 2021 güncel kadro ile rastgele oyuncu oynamak bile yeterlidir.
  10. oğuzhan18

2. el dualshock v2 orijinal midir

valla zamannda 3 sene önce bime gelen polosmart ps3 kolu kullanıyorum hala mı bozulmaz tuşlarda bi skıntı olmaz şaşırıyorum. benim önerim bazı bimlerde kaldıysa ps4 kolu yanlış hatırlamıyorsam 350 tl fiyatı vardı denemekten zarar gelmez bence bulursan.
  11. oğuzhan18

Replika dualshock4 v2 öneriniz varmı sizce alınır mı?

valla hocam orasını bilemem ama ben şu an hala kullanmaktayım ps3 olanı inş sıkıntı çıkmaz aldığın şeyde.
  12. oğuzhan18

Replika dualshock4 v2 öneriniz varmı sizce alınır mı?

50 TL'ye bimden aldığım polosmart ps3 kolu hala kullanmaktayım 3 sene oldu şu replika şöyle böyle demeyi bırakın uzun süre gider tabii ki düşürmediğiniz taktirde.
  13. oğuzhan18

Vatan Bilgisayarın Playstation 5 Teklifi Nasıl?

Senin almak istediğinle farkı nedir acaba yorumlara baktımda sıkıntı yok gibi. Bilmediğim için soruyorum.
  14. oğuzhan18

Vatan Bilgisayarın Playstation 5 Teklifi Nasıl?

Fazla anlamam ama burası iyi deyil mi https://m.n11.com/urun/sony-playstation-5-ps5-digital-edition-oyun-konsolu-ithalatci-garantili-2012061?magaza=teknodeposu&gclsrc=aw.ds&gclid=CjwKCAiAzp6eBhByEiwA_gGq5ITit11W2OXZJSZiGdsZ82Py-WnWEE2igldI7Jdxv2WwIyrH3sAT-xoCM3oQAvD_BwE
  15. oğuzhan18

Ps3 Kolu Pc Bağlamak Mümkün Mü ?

kablosuz neden kullanıyormuş youtubede vidoları var 70 TL'ye aldığı koluda kablosuz kullanabiliyor. görmüştüm videoyu bu arada tak çalıştır sistemi var ps3 te ne programı indirdiniz analmadım.
Top Bottom