Berkyozclk
80+ Bronze
pc oyunları için ps kolu öneriniz var mı
aga bana çakma bişy lazım duzgun bir seyBütçe yetiyorsa tabii ki dualsens yoksa xbox son nesil güncel fiyatları bilmiyorum.
f710 al çakma alıcaksan ha 2k yı görürüm dersen en iyi kol 9.nesil xbox controllerdiraga bana çakma bişy lazım duzgun bir sey
Ozaman dualshock 4aga bana çakma bişy lazım duzgun bir sey
kanka logitech kolları nasıl ilk defa goruyom yani onu alcagıma ps4 kolu alırım gibi geliyof710 al çakma alıcaksan ha 2k yı görürüm dersen en iyi kol 9.nesil xbox controllerdir
ben de oyle dusunuyomOzaman dualshock 4
Ben xbox9 nesil kol aldım yeşil yemin ediyorum Ps3 kolu daha rahat geliyordu elime. Alışmaya çalıştım yok arka tuşlar parmaklarıma yapışıyor 4 parmak yani ben hiç beğenmedim gittim dualsens aldım rahatım dediğim daha mantıklı dualshock 4kanka logitech kolları nasıl ilk defa goruyom yani onu alcagıma ps4 kolu alırım gibi geliyo
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben de oyle dusunuyom
öyle yapacm bende ama renkli falan olsun istiyomBen xbox9 nesil kol aldım yeşil yemin ediyorum Ps3 kolu daha rahat geliyordu elime. Alışmaya çalıştım yok arka tuşlar parmaklarıma yapışıyor 4 parmak yani ben hiç beğenmedim gittim dualsens aldım rahatım dediğim daha mantıklı dualshock 4
Orası sana kalmış varsa tabiöyle yapacm bende ama renkli falan olsun istiyom
ps4 kolu pc ile uyumlu deilmiş pek uygulama falan da indirmek gerekiyor mu nedenOrası sana kalmış varsa tabi
Ps3 kolu ile fifa 24 pes spider man god of War oynadım xbox diye Bi uygulama var onu indiriyorsun tuş atamalrını yapıyorsun sorunsuz kullanıyorsun.ps4 kolu pc ile uyumlu deilmiş pek uygulama falan da indirmek gerekiyor mu neden
kanka en iyi kol 9. nesil controllerdir pc için f710 da pişman etmez ps4 kolum var ama burnumdan getirdi pcde baştan uyarayım en sonunda 9.nesil controller aldım dedim dünya varmışps4 kolu pc ile uyumlu deilmiş pek uygulama falan da indirmek gerekiyor mu neden