Neler Yeni

Pc için ps 5 kolu uygunmudur

Shourd

80+ Gold
hmm anladım hocam gerçi haklısın xbox'da adaptive trigger yok. haptic touch yok. touchpad yok. exc. oyunlarına özel yapılandırma yok. kendi nanomotorları yok. haklısın ya :D xbox tabii ki de daha iyi olmalı. (bana tadic pp'li fenerbahçe profil fotolu bir ergenus allah yok demişti sanırım o da haklı) (!)
reisim ben özellik bakımından demedim ben pcde xboxtan rahat ediyorum ve xbox pcde bana göre daha iyi dedim eğer milletin fikrini dinlemeyip boş boş konuşucaksan beni engelle uğraşma benim deneyimim açısından beğendiğimi belirttim ben sense özellik sayıyorsun ben zaten özellik bakımından iyi diye bili demedim bile

anilg8293

80+
reisim ben özellik bakımından demedim ben pcde xboxtan rahat ediyorum ve xbox pcde bana göre daha iyi dedim eğer milletin fikrini dinlemeyip boş boş konuşucaksan beni engelle uğraşma benim deneyimim açısından beğendiğimi belirttim ben sense özellik sayıyorsun ben zaten özellik bakımından iyi diye bili demedim bile
biliyorum hocam biliyorum şaka yapıyorum zaten sonuna ironi olduğunu ekledim. deneyim ve özellikler kapsamından dualsense. bunu hepimiz biliyoruz zaten ama ben oyumu dualsense tarafından kullanacağım yıllarımı xbox ve playstation ürünlerine harcadım. benim fikrim şahsen.

Top Bottom