Neler Yeni

Ps3 Kolu Pc Bağlamak Mümkün Mü ?

UmutKrcm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Umut Karaçam
Bime gelen polosmart kolu aldım kol ayarları için x360 Controller Emulator indirdim fakat kolu okumuyor

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
aynı koldan bende var, öncelikle kablosuz kullanman mümkün değil bunu bil. sonra kabloyla pc ye tak ve steam üzerinden kontrol et kol gözüküyormu diye.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bime gelen polosmart kolu aldım kol ayarları için x360 Controller Emulator indirdim fakat kolu okumuyor
hiçbir program falan kullanmadan rahat şekilde forza witcher falan oynuyorum kol ile

UmutKrcm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Umut Karaçam
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aynı koldan bende var, öncelikle kablosuz kullanman mümkün değil bunu bil. sonra kabloyla pc ye tak ve steam üzerinden kontrol et kol gözüküyormu diye.

hiçbir program falan kullanmadan rahat şekilde forza witcher falan oynuyorum kol ile
steam üzerinden kolu nasıl kontrol edebilirim

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,630
İsim
oğuzhan ege

kablosuz neden kullanıyormuş youtubede vidoları var 70 TL'ye aldığı koluda kablosuz kullanabiliyor. görmüştüm videoyu bu arada tak çalıştır sistemi var ps3 te ne programı indirdiniz analmadım.

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
kablosuz neden kullanıyormuş youtubede vidoları var 70 TL'ye aldığı koluda kablosuz kullanabiliyor. görmüştüm videoyu bu arada tak çalıştır sistemi var ps3 te ne programı indirdiniz analmadım.
1- ben bi kaç yol denedim PC üzerinden kablosuz kullanamadım. Aynı kolu alan arkadaşımda yapamadı, izlediğim videolarda da alan kişiler de pc de kablosuz şekilde kullanamamışlar.
2- ben program indirdim demedim hatta tam tersi program indirmeden kullanabilirsin dedim dikkatli okuyun lütfen.
3- zaten ps3 kullanmak için kabloyla tanıtmak yeterli yani tak çalıştır sistem.
4- ikinci cümlede ne dediğinizi pek anlamadım açıklarsanız sevinirim.
İyi forumlar dilerim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,482
Üyeler
167,846
Son üye
cagrain
Top Bottom