hiçbir program falan kullanmadan rahat şekilde forza witcher falan oynuyorum kol ileBime gelen polosmart kolu aldım kol ayarları için x360 Controller Emulator indirdim fakat kolu okumuyor
steam üzerinden kolu nasıl kontrol edebilirimaynı koldan bende var, öncelikle kablosuz kullanman mümkün değil bunu bil. sonra kabloyla pc ye tak ve steam üzerinden kontrol et kol gözüküyormu diye.
Mesaj otomatik birleştirildi:
hiçbir program falan kullanmadan rahat şekilde forza witcher falan oynuyorum kol ile
steam>ayarlar>kontrolcü ayarlarısteam üzerinden kolu nasıl kontrol edebilirim
teşekkürlersteam>ayarlar>kontrolcü ayarları
kablosuz neden kullanıyormuş youtubede vidoları var 70 TL'ye aldığı koluda kablosuz kullanabiliyor. görmüştüm videoyu bu arada tak çalıştır sistemi var ps3 te ne programı indirdiniz analmadım.aynı koldan bende var, öncelikle kablosuz kullanman mümkün değil bunu bil. sonra kabloyla pc ye tak ve steam üzerinden kontrol et kol gözüküyormu diye.
Mesaj otomatik birleştirildi:
hiçbir program falan kullanmadan rahat şekilde forza witcher falan oynuyorum kol ile
1- ben bi kaç yol denedim PC üzerinden kablosuz kullanamadım. Aynı kolu alan arkadaşımda yapamadı, izlediğim videolarda da alan kişiler de pc de kablosuz şekilde kullanamamışlar.kablosuz neden kullanıyormuş youtubede vidoları var 70 TL'ye aldığı koluda kablosuz kullanabiliyor. görmüştüm videoyu bu arada tak çalıştır sistemi var ps3 te ne programı indirdiniz analmadım.