Arama sonuçları: *

1. z0rden

Ps 4 pro mu PS slim mi

Ps4 artık eski nesil oldu oyunlar bile artık çıkmıyor o fiyat bandında series s performans olarak slimden iyi prodan kötü (4k desteği var) hem ssdli hemde daha yeni bir platform bence ya yurtdışı ps5 ya da series s olur
  2. z0rden

Playstation 5 slim alınır mı?

Series S güçlü bir sistem değil(hatta ps4ün birazcık güçlü versiyonu) çıkarsa da herhalde unlost fps ayarlarıyla falan çıkar bence
  3. z0rden

Ps4 slim var bende de eskiden ne güzel uncharted serisi last of us falan çıkıyordu şimdi ps5e bakıyorum cod falan var o seriyi de zaten xbox aldı onun dışında ps4teki oyunları iki cilalayıp koyuyorlar bende sonyden soğudum ps4ü satıp series s bakacağım tabi gta 6 açar mı büyük soru 1708029814...
  4. z0rden

xbox bu nesilde daha iyi playstation alınmaz oyun çıkmıyor sadece remaster yapıyorlar series x alın daha mantıklı
  5. z0rden

2023 yılında ps4 alınır mı?

sağolun hocam size de
  6. z0rden

15 20 fps genelde shader compile yaptığı için öyle linuxta oyun oynadığında da öyle oluyor zamanla oynayınca düzelir
  7. z0rden

emülatörle oynayıp paranı biriktirip sistem alabilirsin kendine zaten yavaş yavaş eskiyen bir konsol değerini de kaybediyor bende satıp kurtulma derdindeyim kol teknolojisi dışında abartı bir şey yok zaten series s koluda teknoloji olarak aynı ben olsam parayı çar çur etmezdim
  8. z0rden

yani dediğim gibi uzun süreli gereksiz ama dersen oyun oynayıp bırakacağım senin bileceğin iş ben olsam parayı düşünüp emülatörle falan oynarım 1688067814 ps4 zamanının oyunu istersen fifa 22 atayım iyice ps4 yamulsun
  9. z0rden

ps4te fsr var mıymış söylesene bende açayım hiç kullanmadan ps4ü arşa çıkarıyorsun ana menüdeki duvar kağıdı bile pötürlü msaa açmayı unutmuşlar grafik kalitesini bilip bilmeden sallamayalım lütfen 1688067593 ps4e yapıldığı için sıkıntı çıkarmaz ama yeni nesil oyunların grafiklerinden umut...
  10. z0rden

playstation oyunlarını pcye de çıkarmaya başladı geri kalan uncharted vs de ps3 emülatöründen oynanabilir series s mantıklı inan bana xboxtada özel oyunlar var fh serisi halo serisi gears of war vs üstüne passte bir ton ea oyunu vs de bulunuyor belki 4-5kya sahibinden de düşünülebilir ama sen...
  11. z0rden

Ps4 kullanıcısı olarak alınmaz hdd dakikalarca bekliyorsun grafikler yerlerde duvar kağıdı bile msaa falan yok köşeli gözüküyor düz duvar üstüne biriktir bari series s al gamepass ile takılırsın ps4 oyunları da bir ton para zaten 1688066548 Kesinlikle alınmaz git 10500e series s al
  12. z0rden

Dolap uygulamasından PS4 pro alınır mı?

2. Ödemelerin Güvence Altında Online site ve uygulama üzerinden yaptığın alışverişlerde seni düşündüren bir diğer konunun da ödeme güvenliği olduğunu biliyoruz. Dolap.com ve Dolap uygulaması alış-satış sistemi senin hakların üzerine kurulu. Uygulamamız üzerinden gerçekleştireceğin tüm işlemler...
Top Bottom