Neler Yeni

Dolap uygulamasından PS4 pro alınır mı?

yigit2582

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Ahmet Efe yiğit
Dolapta PS4 pro buldum 5 k alsam bir sorun çıkarmı güvenebilirmiyim kargoda ve iade de güvenerek alınır mı? dolandırıcılık olmaz değilmi

z0rden

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Kaan P
Steam ID
steamcommunity.com/id/kaanitoxd

2. Ödemelerin Güvence Altında​

Online site ve uygulama üzerinden yaptığın alışverişlerde seni düşündüren bir diğer konunun da ödeme güvenliği olduğunu biliyoruz. Dolap.com ve Dolap uygulaması alış-satış sistemi senin hakların üzerine kurulu. Uygulamamız üzerinden gerçekleştireceğin tüm işlemler alış, satış ve ödemeler garanti altında.

Dolap.com’da ödediğin miktar ürün eline hasarsız bir şekilde ulaştıktan sonra senin onayın alınır ve satıcının hesabına öyle yatırılır. Ürünün anlatılandan farklı çıkması durumunda, eksik ya da kusurlu gönderilmesi sonucunda iadesi yapılarak para hesabına geri aktarılır.

Dolap.com ve Dolap uygulamasında ödemelerini kredi/banka kartıyla taksitle gerçekleştirebilirsin. Güvenlik nedeniyle kapıda ödeme sistemimiz tarafından desteklenmemektedir.

sıkıntı yok

yigit2582

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Ahmet Efe yiğit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlanda ürün açılmamış yazıyor ama geldiğinde açılmışsa güvenlik bantları kalkmışsa ben iade istesem dolapa sorun çıkarmı iade sebebi için v.s

Furqan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Furkan balcı
İlanda ürün açılmamış yazıyor ama geldiğinde açılmışsa güvenlik bantları kalkmışsa ben iade istesem dolapa sorun çıkarmı iade sebebi için v.s
Sorun olmaz diye düşünüyorum hocam açarken lütfen video ile kayda alın ürünü

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Dolapta PS4 pro buldum 5 k alsam bir sorun çıkarmı güvenebilirmiyim kargoda ve iade de güvenerek alınır mı? dolandırıcılık olmaz değilmi
5K iyi fiyat, ben 7K dan aşağı vermem şahsen. O yüzden temkinli ol derim, dolap tam olarak param güvende gibi değil daha fazla satıcıyı koruyan bir yapısı var. Ama cidden bir sorun varsa büyük ihtimalle iadede sorun çıkmaz.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ürün açıklamasıyla gelen ürün tutarsız çıkarsa iade edebiliyorsun. Dolap o konuda sıkıntı çıkarmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

5K iyi fiyat, ben 7K dan aşağı vermem şahsen. O yüzden temkinli ol derim, dolap tam olarak param güvende gibi değil daha fazla satıcıyı koruyan bir yapısı var. Ama cidden bir sorun varsa büyük ihtimalle iadede sorun çıkmaz.
Aksine bence daha çok alıcıyı koruyor. Canlı desteği de var. Param güvendeden daha güvenli olduğunu düşünüyorum. Alıcı olarak 1-2 durum yaşadım. Haklı olduğun sürece senden yana tavır alıyorlar.

Top Bottom