PS4 ve PS5 oyunundan anlayan ?

Hadicanmsnde

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
428
Arkadaşlar merhaba PS4 var bende fakat PS5 almayı düşünüyorum. PS5 alana kadar GTA 5'i PS4 de oynayacağım. Resimde attığım sürümü alsam PS4 ve PS5 yazıyor. PS4'de 30 FPS oynanıyor diye biliyorum. PS5 aldığım zaman 60 FPS'e kadar çıkarmı bu paketi alsam ?

Ekler

• 1754115262772.webp
    1754115262772.webp
    83.6 KB · Hit: 18
Arkadaşlar merhaba PS4 var bende fakat PS5 almayı düşünüyorum. PS5 alana kadar GTA 5'i PS4 de oynayacağım. Resimde attığım sürümü alsam PS4 ve PS5 yazıyor. PS4'de 30 FPS oynanıyor diye biliyorum. PS5 aldığım zaman 60 FPS'e kadar çıkarmı bu paketi alsam ?

Ben GTA 5'in PS5 sürümünü oynuyorum. Daha yeni başladım. 60 FPS değil. Özellikle nişan alıp ateş etmeye çalışırken çok belli oluyor.

Ben GTA 5'in PS5 sürümünü oynuyorum. Daha yeni başladım. 60 FPS değil. Özellikle nişan alıp ateş etmeye çalışırken çok belli oluyor.
Performans modu yok mu? Ayarlar settings fidelity veya rt yerine performance moda al

Benim xbox x de var bu seöenek eminim ps5tede vardır 30 fps oynatmaz

Performans modu yok mu? Ayarlar settings fidelity veya rt yerine performance moda al

Benim xbox x de var bu seöenek eminim ps5tede vardır 30 fps oynatmaz

Eski oyunlarda yoktur diye hiç bakmadım. Akşam kontrol ederim.

Eski oyunlarda yoktur diye hiç bakmadım. Akşam kontrol ederim.
Eski olabilirde hoş update ediyorlar bunları mesela ps4 ile ps5 birbiriyle oynuysmıyordu geçen senelerde sürüm farkından ki ps optimizasyon konusunda daha dikkatli diye biliyorum elbet 60 fps performance mıd vardır display graphics bölümünde

Geri