Depolaması ne kadar?Dolapta PS4 pro buldum 5 k alsam bir sorun çıkarmı güvenebilirmiyim kargoda ve iade de güvenerek alınır mı? dolandırıcılık olmaz değilmi
1TBDepolaması ne kadar?
dolap desteğe sor istersen kankaİlanda ürün açılmamış yazıyor ama geldiğinde açılmışsa güvenlik bantları kalkmışsa ben iade istesem dolapa sorun çıkarmı iade sebebi için v.s
Sorun olmaz diye düşünüyorum hocam açarken lütfen video ile kayda alın ürünüİlanda ürün açılmamış yazıyor ama geldiğinde açılmışsa güvenlik bantları kalkmışsa ben iade istesem dolapa sorun çıkarmı iade sebebi için v.s
5K iyi fiyat, ben 7K dan aşağı vermem şahsen. O yüzden temkinli ol derim, dolap tam olarak param güvende gibi değil daha fazla satıcıyı koruyan bir yapısı var. Ama cidden bir sorun varsa büyük ihtimalle iadede sorun çıkmaz.Dolapta PS4 pro buldum 5 k alsam bir sorun çıkarmı güvenebilirmiyim kargoda ve iade de güvenerek alınır mı? dolandırıcılık olmaz değilmi
Aksine bence daha çok alıcıyı koruyor. Canlı desteği de var. Param güvendeden daha güvenli olduğunu düşünüyorum. Alıcı olarak 1-2 durum yaşadım. Haklı olduğun sürece senden yana tavır alıyorlar.5K iyi fiyat, ben 7K dan aşağı vermem şahsen. O yüzden temkinli ol derim, dolap tam olarak param güvende gibi değil daha fazla satıcıyı koruyan bir yapısı var. Ama cidden bir sorun varsa büyük ihtimalle iadede sorun çıkmaz.